Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Δεκεμβρίου 11, 2010

Παρουσίαση όπλου – Το νέο SV10 PERENNIA της Beretta


Παρουσίαση όπλου – Το νέο SV10 PERENNIA της Beretta

Μετά την πετυχημένη παρουσίαση των νέων σειρών 682-687-686 που κατέπληξε τους σκοπευτές και κυνηγούς ανά το παγκόσμιο, η οπλοβιομηχανία της Beretta έθεσε ακόμη ένα πρωτοποριακό στόχο. Έτσι λοιπόν τα τελευταία χρόνια οι καλύτεροι σχεδιαστές και οπλουργοί του Ιταλικού κολοσσού ένωσαν τις δυνάμεις και την τέχνη τους για να δημιουργήσουν ένα νέο κυνηγετικό όπλο. Στόχος ήταν να διατηρήσουν την παραδοσιακή και πετυχημένη γραμμή της Beretta τελειοποιώντας τις διαστάσεις , την εργονομία, το ακαταμάχητο στυλ, το κατάλληλο βάρος και το τέλειο μπαλανσάρισμα. Το αποτέλεσμα από όλη αυτή την προσπάθεια ακούει στο όνομα SV10 PERENNIA.

Έμφαση στο στυλ, την λειτουργικότητα και την ασφάλεια
Το μέρος των κανών που ενώνεται με το υπόλοιπο όπλο (receiver/πάσκουλα)ενώ έχει κρατήσει το παραδοσιακό σύστημα κλειδώματος της Beretta με τραπεζοειδές ώμους και διπλά πτερύγια κλειδώματος, εντυπωσιάζει με τις εκπληκτικές πλευρικές διακοσμητικές πλάκες που έχουν προστεθεί. Έχει βελτιωθεί η επέκταση του μόνομπλοκ του όπλου και προσφέρει τέλειο και ασφαλή όσο ποτέ κλείσιμο κανών και κοντακίου. Το προφίλ των κανών έχει αλλάξει για να προσφέρει περισσότερη φινέτσα, άνεση στην σκόπευση, δύναμη και αντοχή. Το πάνω μέρος των καννών μαζί με την ρήγα του όπλου δένουν τέλεια και προσφέρουν άψογη εφαρμογή και ορατότητα στο στόχο.

Οι καινοτομίες του SV10 PERENNIA
  • Σκανδάλη από τιτάνιο- όπως και στα πιο ακριβά όπλα το PERENNIA. διαθέτει συμπαγές ελαφριά σκανδάλη από τιτάνιο. Η σκανδάλη αυτή εγγυάται ανθεκτικότητα και αξιοπιστία ακόμη και στις πιο δύσκολες κυνηγετικές σας εξορμήσεις.
  • Χειροφυλακτήρας και πλάκα σκανδάλης σε απόλυτη αρμονία.-Ο χειροφυλακτήρας της σκανδάλης δένει τέλεια μαζί με την πλάκα σκανδάλης με ατόφιο ατσάλι που σε συνδυασμό με το επιβλητικό τιτάνιο της σκανδάλης τραβάνε όλα τα βλέμματα κοντά τους
  • Κάνες υψηλής τεχνολογίας-Οι Ιταλοί έχουν παραθέσει τα καλύτερα υλικά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να κατασκευάσουν ίσως τις πιο ανθεκτικές αλλά παράλληλα και αρκετά ελαφριές κάνες. Οι κάνες και η θαλάμη είναι πλήρως χρωμιομένα για αποφυγή διάβρωσης και ανθεκτικότητα. Έχει μελετηθεί πάρα πολύ η ομοιοκεντρία των αυλών σε συνάρτηση με την υπόλοιπη κάνη και τα επαναστατικά τσοκαρίσματα για να προσφέρουν τέλεια διασπορά.
  • Νέα τσόκ από την Beretta- Τα νέα Optimachoke HP (High Performance) που αποτελούν πατέντα της εταιρείας μειώνουν τις εσωτερικές τριβές, βελτιώνουν την πυκνότητα και την σωστή διασπορά των σκαγιών. Είναι καμωμένα από υψηλής δύναμης ατσάλι και επικαλυμμένα με νίκελ.
  • Νέοι εξωλκείς(injector) – Για το όπλο αυτό έχουν σχεδιαστεί νέοι εξωλκείς οι οποίοι ακολουθάνε όλο το μήκος του μόνομπλοκ του όπλου για να διασφαλίζουν άψογη εξαγωγή των άδειων φυσιγγίων. Το σύστημα αυτό έχει χαρακτηριστεί και σαν το πιο φιλικά περιβαλλοντολογικό σύστημα, αφού με μία μόνο κίνηση μπορείς από τους αυτόματους εξωλκείς να έχεις μηχανικούς εξωλκείς. Έτσι εύκολα και απλά επιλέγεις αν θες το όπλο σου να βγάζει από μόνο του ή όχι τα άδεια φυσίγγια.
  • Το νέο σύστημα Q-STOCK- Χάρης σε αυτό το νέο σύστημα μπορεί ο κάτοχος του όπλου να αφαιρέσει εύκολα και γρήγορα το μηχανισμό σκανδάλης χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί πρώτα το σύστημα απορρόφησης κραδασμών στο πίσω μέρος. Ξεχάστε τους παλιούς και παραδοσιακούς τρόπους για να έχετε πρόσβαση στο μηχανισμό σκανδάλης. Με το νέο αυτό σύστημα βελτιώνεται η ποιότητα του όπλου, η λειτουργικότητα του και παρατείνεται η ζωή του.
  • Τεχνολογία NANO CERAMIC- Το ποδαράκι στο όπλο έχει κατασκευαστεί με την τεχνολογία NANO CERAMIC. Αυτή η τεχνολογία προσφέρει περίπου την τριπλάσια αντοχή και ανθεκτικότητα στην διάβρωση από οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιήθηκε μέχρι τώρα. Πρόκειται για μία εξειδικευμένη τεχνολογία επεξεργασίας της μοριακής δομής του αλουμινίου που προσφέρει μακροχρόνια ανθεκτικότητα..
  • Καινούργιο σχέδιο επιλογέα και ασφάλειας.- Το σύστημα επιλογής κάνης και ασφάλειας του όπλου έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη λεπτομέρεια για να διασφαλίσει , απαλή, ακριβές και ασφαλισμένη λειτουργία. Το σύστημα επιλογής έχει διαρρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει περίπτωση ο επιλογέας να μένει μεταξύ των δύο επιλογών και το όπλο να μην πυροβολεί.
  • Κοντάκι με σύστημα απορρόφησης των κραδασμών-Το νέο πατενταρισμένο σύστημα απορρόφησης των κραδασμών που έχει προστεθεί στο κοντάκι του PERENNIA (σε συγκεκριμένα μοντέλα) πραγματικά μειώνει την ανάκρουση του όπλου στο ώμο του σκοπευτή. Αυτό γίνετε μέσο δύο υδραυλικών συστημάτων στο πίσω μέρος του κοντακιού. Έτσι μειώνονται και οι κραδασμοί προσφέροντας άνεση στην βολή και καλύτερο χειρισμό του όπλου.

Η λέξη PERENNIA σημαίνει μακροζωήα και σίγουρα ένα όπλο με τόση λεπτομέρεια και τόσο ποιοτικά υλικά δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα λιγότερο από αυτό που υποσχέθηκαν οι κατασκευαστές του. Διατίθεται σε 26’’-28’’-30’’ με θαλάμες 76 μμ και βάρος περίπου 3,300 γρ.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος: Υπεραγορά όπλων και ειδών κυνηγίου Φίλιππος Κωνσταντινίδης
Λεμεσός: Λεωφόρος Πάφου 175 Τηλ 25 390661
Λευκωσία: Λεωφόρος Καλλιπόλεως 48 Τηλ 22514683

Παρουσίαση όπλου – Το νέο SV10 PERENNIA της BerettaΠαρουσίαση όπλου – Το νέο SV10 PERENNIA της BerettaΠαρουσίαση όπλου – Το νέο SV10 PERENNIA της Beretta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου