Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2011

Samsung Series 3 300V: φορητότητα, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, λεπτό design οθόνης
Λευτέρης Ξυκομηνός
Η εταιρεία Samsung παρουσιάζει τη νέα σειρά φορητών υπολογιστών Samsung Series 3 300V, με σύγχρονο σχεδιασμό και αυτονομία μπαταρίας μέχρι και 9 ώρες , οι νέοι φορητοί υπολογιστές αποτελούν μία λύση για συχνές μετακινήσεις, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Με επεξεργαστές δεύτερης γενιάς Intel Core i5/i3 , Windows 7 Home Premium , Optical Drive Blu-ray και κάρτα γραφικών νέας γενιάς NVIDIA GeForce , εξασφαλίζονται εξαιρετικές επιδόσεις για τον χρήστη που επιθυμεί να σερφάρει στο Διαδίκτυο, να επικοινωνεί με αγαπημένα του πρόσωπα στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και να ψυχαγωγείται, όπου και αν βρίσκεται. Παράλληλα, με τη μοναδική τεχνολογία Fast Start της Samsung, το Samsung Notebook 300V τίθεται σε λειτουργία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Εντυπωσιακό λεπτό πλαίσιο οθόνης

Το Samsung Notebook 300V διαθέτει ένα εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο οθόνης, το οποίο είναι λεπτότερο από ένα δάχτυλο (και 55-60% λεπτότερο σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα). Επίσης, είναι μικρότερο και ελαφρύτερο, χωρίς συμβιβασμούς στο μέγεθος της οθόνης, ώστε ο χρήστης να μπορεί να τον έχει πάντα μαζί του.Παράλληλα, το 300V είναι εντυπωσιακό και στο εσωτερικό του. Το υψηλής ποιότητας και μεγάλων διαστάσεων πληκτρολόγιο τύπου island, διευκολύνει την πληκτρολόγηση, ώστε ο χρήστης να μπορεί να διεκπεραιώνει περισσότερες εργασίες ξοδεύοντας λιγότερο χρόνο για τη διόρθωση λαθών. Η εργονομική του σχεδίαση με τα πλήκτρα σε ενδεδειγμένες μεταξύ τους αποστάσεις προσφέρει τη μέγιστη δυνατή άνεση, ενώ διαθέτει αριθμητικό πληκτρολόγιο 17 πλήκτρων. Επιπλέον, κάθε πλήκτρο έχει ελεγχθεί ως προς την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία του για 10 εκατομμύρια χτυπήματα (περίπου 6 χρόνια συνεχούς χρήσης).

Σύντομος χρόνος εκκίνησης του υπολογιστή


Με την καινοτόμο τεχνολογία Fast Start, ο χρήστης δεν περιμένει μέχρι να ανοίξει ο υπολογιστής του. Τα νέα Samsung Notebooks Series 3 300V παρέχουν τη λειτουργία «Instant on» για άμεση εκκίνηση του υπολογιστή. Η καινοτόμος, υβριδική λειτουργία «sleep mode» συμβάλει στη γρήγορη εκκίνηση, έτσι ώστε να μην χρειαστούν 30-60 δευτερόλεπτα αναμονής, μέχρι ο φορητός υπολογιστής να τεθεί σε λειτουργία.

Η νέα σειρά προσφέρει υψηλές επιδόσεις και ταχύτητα επεξεργασίας των δεδομένων, χάρη στην τεχνολογία αιχμής, δεύτερης γενιάς επεξεργαστών Intel Core i5/i3. Ο χρήστης έχει την ευκαιρία να πλοηγηθεί γρηγορότερα στο διαδίκτυο, να εργαστεί με ευκολία στα αρχεία του Microsoft Office, να ακούσει μουσική ή να παρακολουθήσει βίντεο και να εκτελέσει απαιτητικές εφαρμογές, με ευκολία και χωρίς καθυστερήσεις.


Τα γραφικά νέας γενιάς NVIDIA GeForce προσφέρουν εξαιρετική απόδοση, καθιστώντας τη νέα σειρά Samsung Series 3 300V ιδανική επιλογή για gaming, παρακολούθηση HD ταινιών και επεξεργασία εικόνων, ενώ η τεχνολογία Optimus επιμηκύνει τη διάρκεια φόρτισης της μπαταρίας καθώς χρησιμοποιεί λιγότερους πόρους για απλές εργασίες (πχ προγράμματα επεξεργασίας κειμένου).

Η αντι-ανακλαστική οθόνη της σειράς Series 3 παρέχει πολύ καλύτερη δυνατότητα ανάγνωσης, ακόμα και όταν ο χρήστης βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο με φυσικό φως, με αποτέλεσμα να προσφέρεται λιγότερη καταπόνηση των ματιών κατά την εργασία.

Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

Με την εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του 300V, έως και 7 ώρες (4400mAh) / 9 ώρες (5200mAh) με μία μόνο φόρτιση, ο χρήστης μπορεί να εργάζεται, να επικοινωνεί, να συνδέεται στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χωρίς να τον απασχολεί η φόρτισή του.

Παράλληλα, η ευφυής τεχνολογία «Power Plus» της Samsung επιτρέπει στη μπαταρία να κρατήσει το 80% της αρχικής της απόδοσης για έως και 1.000 επαναφορτίσεις - 3 φορές περισσότερο από μια τυπική μπαταρία, η οποία διαρκεί συνήθως λίγο περισσότερο από 300 κύκλους. Έτσι, το laptop είναι πολύ πιο οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς χρειάζεται λιγότερες μπαταρίες κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής του.

Το 300V αποτελεί μια ελαφριά και compact συσκευή, γεγονός που το καθιστά εύκολο στη μετακίνηση. Επίσης, το Samsung Duracase, το ανθεκτικό περίβλημα της συσκευής, προστατεύει από τον κίνδυνο των καθημερινών φθορών, όπως γρατζουνιές και χτυπήματα, διατηρώντας το notebook σαν καινούργιο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου