Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2011

Βόμβα για ΕΠΟΠ από Νομικό Συμβούλιο του Κράτους: "Είστε ήδη μόνιμοι"!

«Οι ΕΠΟΠ,είναι μόνιμοι», γνωμοδότησε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους,μετά από σχετικό ερώτημα που του είχε τεθεί από ενδιαφερόμενους! Συνεπώς, προς τι η «δοκιμασία» από την οποία καλούνται να περάσουν οι ΕΠΟΠ με τη συμπλήρωση επτά ετών υπηρεσίας;

Παγιδευμένος φάκελος με εκρητική ύλη στο υπουργείο Δικαιοσύνης


Αναστάτωση προκλήθηκε στις 13:20 στο υπουργείο Δικαιοσύνης από φάκελο που βρέθηκε στο κτήριο και οι υπάλληλοι έκριναν πως ήταν ύποπτος. Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία και ειδικοί πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.) έσπευσαν το σημείο, εκκένωσαν το κτήριο και έκαναν τον απαιτούμενο έλεγχο για το περιεχόμενου του φακέλου.
ΤΑ ΝΕΑ ΑΤΣΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΠΛΑ
Συντάκτης: Νικήτας Κυπρίδημος   
Το Winchester Model 21 ήταν το πρώτο πλαγιόκαννο που έσπασε την παράδοση που ήθελε τις βάσεις να κατασκευάζονται από ανθρακούχο χάλυβα. Με βάση από ατσάλι 4140 το μοντέλο 21 κατατρόπωσε τα αντίπαλα μοντέλα σε τεστ αντοχής.


Σε άρθρο του στο περιοδικό Shooting Sportsman πριν δώδεκα χρόνια ο διευθυντής παραγωγής της Purdey, ο Bruce Owen, έγραψε ότι οι μηχανές CNC επιβάλλουν την χρήση ατσαλιών ανώτερης ποιότητας.

Το πρώτο διαστημικό σκάφος που... άνοιξε πανί


Μοιάζει βγαλμένο από τις σελίδες βιβλίου επιστημονικής φαντασίας: διαστημικό σκάφος το οποίο διαθέτει πανί που το βοηθά να κινείται σε μεγάλες ταχύτητες με βάση ενέργεια που παράγεται από τον Ήλιο.

Η Microsoft πιάστηκε να κλέβει αποτελέσματα από τη Google

Kανείς δεν θα περίμενε ότι η μηχανή αναζήτησης της Microsoft, “Bing”, θα έκλεβε αποτελέσματα αναζητήσεων από τον κολοσσό στο είδος Google. Σύμφωνα με το searchengineland.com αποδεικνύεται ότι η Bing χρησιμοποιεί τα αποτελέσματα της Google στο Bing toolbar αλλά και στις προτεινόμενες σελίδες του Internet Explorer 8.

Κόβουν βελανιδιές τριακοσίων ετών

Και διαφημίζουν την «πραμάτεια» τους στο Διαδίκτυο
Τα μέλη του Συλλόγου Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ερυμάνθου–Φολόης, ο «Ωλονός», καταγγέλλουν ότι κάποιοι στο προστατευόμενο δάσος της Φολόης κόβουν σπάνια δέντρα και τα πουλάνε, δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφικό υλικό στο Διαδίκτυο.

"ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ" ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ "ΚΛΩΒΟΣ"

Το "Σχέδιο Κλωβός" αποκαλύφθηκε τον Νοέμβριο του 2009.-Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει στοιχεία από το «Σχέδιο Κλωβός», το οποίο υπογράφει η «Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων» του Τουρκικού

Διθέσιο όχημα πόλης από το μέλλον!

Το συγκεκριμένο όχημα είναι ένα διθέσιο ηλεκτροκίνητο όχημα όπου διαθέτει σε κάθε τροχό έναν ηλεκτροκινητήρα.

"Εκτέλεση" εν ψυχρώ 700 καταστημάτων internet cafe - 5000 νέοι άνεργοι

Απίστευτη, καταστροφική απόφαση αυτών που μας εξουσιάζουν, αυτή τη φορά για τα internet cafe. Κινδυνεύουν άμεσα περίπου 700 καταστήματα σε όλη τη χώρα. τα οποία στην πλειοψηφία τους ανήκουν σε 2-3 νεαρούς συνέταιρους με 3-5 υπαλλήλους. 5.000 νέοι άνεργοι μέσα σε μία μέρα.