Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2011

Υπ. Υγείας: «Εγρήγορση αλλά όχι πανικός»«Εγρήγορση αλλά όχι πανικός» είναι το σύνθημα του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα αυξανόμενα κρούσματα γρίπης του ιού Η1Ν1, τα οποία καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας.

Έρχεται iPhone με συρόμενο πληκτρολόγιο;


Σύμφωνα με ταϊβανέζικο δημοσίευμα η Apple έχει ήδη κατασκευάσει τρία πρωτότυπα iPhone για την επερχόμενη αναβάθμιση του καλοκαιριού συμπεριλαμβανομένου και ενός μοντέλου με συρόμενο πληκτρολόγιο.

Νέος γύρος στρατιωτικών ασκήσεων Ν. Κορέας- ΗΠΑ

Νέο γύρο κοινών στρατιωτικών ασκήσεων θα πραγματοποιήσουν στο τέλος του μήνα οι ΗΠΑ και η Νότια Κορέα, ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΓΕΣ, ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες το liako.gr μέσα από το Γ.Ε.Σ., οι Τούρκοι μα αιτία τις επερχόμενες εκλογές τους, ετοιμάζουν «θερμό επεισόδιο» και στον Έβρο,

Eνα ακόμα κάθισμα για την BMW X6

Κάτι τέτοιες κινήσεις αποδεικνύουν τελικά, πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες ακολουθούν τις υποδείξεις των πελατών τους. Οι περισσότερες τουλάχιστον!
Συγκεκριμένα, στην περίπτωση της BMW Χ6,

O νέος..Δούκας των πόλεων

Πάνω από 8.000 Test Ride ενός νέου ΚΤΜ έχουν ήδη προγραμματιστεί για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο σε ολόκληρη την Ευρώπη από τις σελίδες μόνο του Facebook. O λόγος; Η άφιξη του νέου

SOS για τα πλατάνια pecome

Μύκητας ξηραίνει τα υπεραιωνόβια δέντρα Μετά τα φοινικόδενδρα τα οποία έχουν καταστραφεί από το σκαθάρι που τα έχει προσβάλει, σε κίνδυνο βρίσκονται και τα πλατάνια της Ρόδου από μύκητα που τα ξηραίνει.