Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Φεβρουαρίου 19, 2011

iPhone 5 με 4″ οθόνη; Απλά μαθηματικά…

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι το επόμενης γενιάς iPhone 5 θα διαθέτει οθόνη 4 ιντσών, ελαφρώς μεγαλύτερη από τις υπάρχουσες 3,5 ίντσες του iPhone 4.

Βρέθηκε κώδικας του Ντα Βίντσι, που προφητεύει το τέλος του κόσμου

Ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες την περίοδο της Αναγέννησης. Η προσωπικότητά του πολυδιάστατη, ενώ ταυτόχρονα ξεχώρισε σε όλους τους τομείς στους οποίους απασχολήθηκε – αν και αρκετοί από αυτούς δεν είναι ευρέως γνωστοί στο κοινό -: ζωγραφική, αρχιτεκτονική, γλυπτική, μουσική, μηχανική, εφευρετικότητα, ανατομία.

Ακόμα πιο βελτιωμένη η νέα έκδοση του Chrome

Κυκλοφόρησε χθές η beta 10 του Google Chrome, που φέρνει αρκετές σημαντικές προσθήκες. Σημαντικά ταχύτερη Javascript, επιτάχυνση της κάρτας γραφικών αλλά αρκετές λειτουργικές αλλαγές, υπόσχονται να βελτιώσουν την απόδοση αλλά και τη λειτουργικότητα του browser.
Πιο συγκεκριμένα, ο Chrome beta 10.0.648.82 περιλαμβάνει αναβάθμιση της μηχανής Javascript V8 “Crankshaft” που σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της

Ξεχειλίζει ο Πηνειός και οι παραπόταμοί του στα Τρίκαλα

Μεγάλες ποσότητες βρόχινου νερού κατεβάζει αυτή την ώρα ο Πηνειός και οι παραπόταμοί του. Αποτέλεσμα της χθεσινοβραδινής έντονης βροχόπτωσης σε όλα τα ορεινά και στα πεδινά του Νομού Τρικάλων.

Λιβύη: Στους 84 ανεβάζει τους νεκρούς το HRW

Λιβύη: Στους 84 ανεβάζει τους νεκρούς το HRWΤουλάχιστον 84 διαδηλωτές έχουν χάσει την ζωή τους από τις λιβυκές δυνάμεις ασφαλείας τις τρεις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights Watch).
Ο υπολογισμός των θυμάτων βασίζεται σε

Ένα φίδι με πέντε κεφάλια!

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερες περιπτώσεις εμφανίζονται όπου βλέπουμε χελώνες με δυο κεφάλια...

Ιερός ναός για τους Ελληνες της Αλάσκας

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνισμού της Αλάσκας οι χριστιανοί θα έχουν τη δική τους εκκλησία. Μια ζεστή φωλιά πίστης που ανεγείρεται εξ ολοκλήρου από δωρεές, αλλά και τα έσοδα του ετήσιου φεστιβάλ.

Από την κόλαση του Τσέρνομπιλ στον παράδεισο της Γαύδου...

«Μετά το Τσέρνομπιλ νιώθαμε σαν χαμένοι. Παντού καταστροφή. Νεκροί. Η ραδιενέργεια είχε απλωθεί σαν αστραπή... Επρεπε να ξεφύγουμε. Ετσι ήρθαμε εδώ, στη Γαύδο, στο νοτιότερο μέρος της Ελλάδας, όπου βρήκαμε ξανά νόημα για τη ζωή και ζούμε ευτυχισμένοι».