Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Μαρτίου 05, 2011

Απόβλητα στη θάλασσα της Σητείας

Με μια περίεργη δυσοσμία ξύπνησαν οι κάτοικοι της Σητείας. Η αιτία; Ο κόλπος της Σητείας είχε γεμίσει τόνους αποβλήτων από

«Βάλσαμο» για τους αθλητές η κρυοθεραπεία


«Βάλσαμο» για πολλούς αθλητές, που τραυματίζονται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, αποδεικνύεται συχνά η κρυοθεραπεία, η οποία εφαρμόζεται την αμέσως επόμενη στιγμή της κάκωσης.

Ο βασικός λόγος για τη χρήση της κρυοθεραπείας στον οξύ τραυματισμό, είναι για να επιτευχθεί μείωση της θερμοκρασίας στην περιοχή που έχει τραυματιστεί, αδρανοποιώντας, σε μεγάλο βαθμό, το μεταβολικό ρυθμό, με μία αντίστοιχη μείωση της μεταβολικής θερμότητας. Αυτό έχει ως συνέπεια τη μείωση της εξάπλωσης του αιματώματος, ενώ περιορίζεται και ο περαιτέρω τραυματισμός του ιστού.

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟ 2011/ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ/Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ) ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
*ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΩΤΙΣΩ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ(ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ) ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΓΟ ΠΕΡΙ ΑΟΡΙΣΤΙΩΝ/ΚΕΝΩΝ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΠΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΡΧΗΣ.

Πέφτει το Yahoo...

Πέφτει το Yahoo...Tο ξεπέρασε τo Bing το οποίο βρίσκεται πλέον πίσω από την πρώτη Google!Το Bing κατάφερε μέσα στον Ιανουάριο να ξεπεράσει τη Yahoo για πρώτη φορά στην ιστορία, σύμφωνα με την εταιρία μετρήσεων Internet, Statcounter.

Προστασία ή καπηλεία;

της Καίτης Στατηρά
Η Καίτη Στατηρά καταγράφει τον προβληματισμό της για το πώς γίνεται η διαχείριση της φυσικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Εμφύλιος πόλεμος στη Λιβύη-Συνεχίζονται οι συγκρούσεις

Συνεχίζονται οι αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ των δυνάμεων του Καντάφι και των αντικαθεστωτικών. Οι μάχες επικεντρώνονται Στη Ζαουίγια και τη Ρας Λανούφ ενώ ο Καντάφι μετακινεί στρατεύματα από τη γενέτειρα του Σύρτη για να ενισχύσει την επίθεσή του.

Καθαρά Δευτέρα: Προσοχή στις διατροφικές παγίδες

Καθαρά Δευτέρα: Προσοχή στις διατροφικές παγίδες
Το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας φέρνει στο μυαλό όλων μας πλήθος εδεσμάτων, πολλά από τα οποία τον υπόλοιπο χρόνο
\ θεωρούνται «απαγορευμένα». Πως μπορείτε όμως να απολαύσετε τα κούλουμα χωρίς να κάνετε διατροφικές ατασθαλίες;

Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011 έως Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011


Παρασκευή 04.03.2011, Ώρα 14:30 

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε σήμερα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), βαθμιαία μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (07.03.2011) με κύρια χαρακτηριστικά την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά αλλά και σε πεδινές περιοχές αρχικά της βόρειας χώρας και μέχρι το βράδυ και της κεντρικής.