Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, Μαρτίου 07, 2011

Το IPhone 5 θα έχει μεταλλική πλάτη με κεραία το σήμα της Apple


Έχει αναφερθεί, ότι η Apple σχεδιάζει να αλλάξει τη σχεδίαση στο iPhone 5 και να πάει από τη γυάλινη πλάτη του iPhone 4...
σε ένα αλουμινένιο σασί για το iPhone 5, σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τα θέματα που προέκυψαν με τα ραγίσματα και τις γρατζουνιές, μαζί με θέματα φινιρίσματος της βαφής.

Σύμφωνα με μια πηγή του Macotakara, η νέα μεταλλική πλάτη θα έχει ενσωματωμένο ένα λογότυπο της Apple κατασκευασμένο από ρητίνη, το οποίο θα έχει όλες τις κεραίες (WiFi, δικτύου κλπ), προφανώς αντικαθιστώντας τις κεραίες στο σασί του κινητού, που υπάρχουν στο νυν iPhone 4.

Το γυναικείο ροχαλητό «βασανίζει» τους άνδρες


Σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων από τη Βρετανία, οι γυναίκες ροχαλίζουν περισσότερο συγκριτικά με τους άνδρες!

Το αυτοκίνητο της Google δεν χρειάζεται καν οδηγό

Είναι αυτή η επόμενη μέρα της αυτοκίνησης; Το να βλέπεις ένα Toyota Prius να κάνει ελιγμούς ανάμεσα σε κορίνες (και να μην ρίχνει καμία …), να φρενάρει απότομα και να μην είναι κανείς στο τιμόνι δεν είναι και το

Δίνουν μάχη αυτή την ώρα να κρατήσουν ανοιχτή την Εθνική

-Χιονίζει και στην Εθνική οδό, όπου σε πολλά σημεία χρειάζονται αλυσίδες
-Αλυσίδες προς Καρπενήσι και Δομοκό
-Τα ξημερώματα θα πέσει το πολύ χιόνι στη Λαμία
Ο χιονιάς έχει κάνει έντονη τη παρουσία του σε όλη την Στερεά, αφού έχει αρχίσει να χιονίζει ακόμη και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο.

Χάρτης Χιονόστρωσης Αθηνών και Προαστίων

Χιονόνερο και Χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στον νομό Αττικής...
στα ημι-ορεινά και ορεινά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν ακόμα και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Αττικής. Στο Λεκανοπέδιο των Αθηνών θα σημειώνονται χιονόνερο και χιονοπτώσεις όλη την ημέρα κατά τόπους έντονες σε υψόμετρα άνω των 200μ . Δεν αποκλείεται μερικές περιοχές του νομού να δουν αρχικά χιονοχάλαζο πριν την χιονόπτωση καθώς τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας θα παγώσουν γρήγορα. Η χιονόστρωση είναι πολύ πιθανή από τα 100μ και πάνω. Η θερμοκρασία από -1c Ελάχιστη στα βορειότερα τμήματα τη νύχτα έως 3c στο κέντρο της πόλης το μεσημέρι.

ΡουκετοπόλεμοςVideo Μ. Σάββατο 2009


Έσβησε η μεγάλη φωτιά στους "Κυλινδρόμυλους Κρήτης Α.Ε.

Μετά από πολύωρη μάχη με τις φλόγες έσβησε η μεγάλη φωτιά στις "Κυλινδρόμυλος Κρήτης Α.Ε." που αναστάτωσε την ευρύτερη περιοχή της Σούδας.

Διάσημες αποτυχημένες προβλέψεις για το μέλλον

Ακούμε συνέχεια τις προβλέψεις διάφορων «ειδικών» για σημαντικά θέματα, τις οποίες κάποτε λαμβάνουμε αρκετά σημαντικά υπόψη μας. Στα αλήθεια όμως, πόσο σοβαρές θα πρέπει να τις θεωρούμε όλες; Ας μελετήσουμε διάφορες προβλέψεις του έγιναν στο παρελθόν από διάφορους, κάποιες από αυτές μέσα από την ίδια την ιστορία αποδείχτηκαν τελείως άστοχες!

Κοστούμι Που Αντέχει Σε Φλόγες 980 Βαθμούς Κελσίου

Αυτό το πυρίμαχο κοστούμι μπορεί να καεί επί δώδεκα δευτερόλεπτα στους 980 βαθμούς κελσίου.
Αν φορούσατε αυτό το κοστούμι με τέτοιου είδους φωτιά εναντίον σου υπάρχει ακόμη η πιθανότητα να πάθετε εγκαύματα δεύτερου βαθμού. Αλλά αν φορούσατε παραδοσιακά πυρίμαχα υλικά θα είχατε πεθάνει.

Άρχισαν τα χιόνια - Που χρειάζονται αλυσίδες

Σε επιφυλακή οι αρχές για το χιονιά
-Από το βράδυ θα αρχίσει να χιονίζει στη Λαμία
-Πολικές θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες
Ξεκίνησε από νωρίς το πρωί να χιονίζει προς Καρπενήσι, Μπράλο και Δομοκό.

Επαντρέ Μπακατρούλο