Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, Απριλίου 11, 2011

Εν δράσει η "Όμικρον"

 
 Την Κυριακή που μας πέρασε η Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Χίου «ΟΜΙΚΡΟΝ», με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Βροντάδου και τη συμμετοχή προσκόπων και γονέων από το 1ο και το 2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Βροντάδου, μελών της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ν. Χίου και κατοίκων του Βροντάδου, καθάρισαν, κλάδεψαν και περιποιήθηκαν παρτέρια στη Δασκαλόπετρα, την Παιδική Χαρά στην Παναγία Ερειθιανή, και στη διασταύρωση προς Κλειδού, μετά από συνεννόηση και ακολουθώντας τις υποδείξεις της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου.

Την έβρισε και μετά την πάτησε με το Ι.Χ

Ένα απίστευτο περιστατικό, συνέβη στο απόγευμα του Σαββάτου στις 17:10 το απόγευμα, όταν 38χρονος Αλβανός υπήκοος, που οδηγούσε Ι.Χ, στη χερσαία ζώνη του Λιμένα και συγκεκριμένα στο χώρο αναμονής των επιβατών, σταμάτησε μπροστά στην 23χρονη Λιμενικό που εκείνη την ώρα εκτελούσε χρέη τροχονόμου υπηρεσίας και άρχιζε να της επιτίθεται φραστικά, χωρίς προηγουμένως να έχει δοθεί η παραμικρή αφορμή.
Όταν η ίδια του ζήτησε να σταματήσει και να ηρεμήσει ο ίδιος,

Σενάρια Παγκόσμιου Πολέμου από την Pravda

Τις «ημέρες του 1939» λίγο πριν ξεσπάσει ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος θυμίζουν οι διεθνείς πολιτικές εξελίξεις και η γεωστρατηγική του πλανήτη, σύμφωνα με ανάλυση που δημοσιεύτηκε στην ρωσική εφημερίδα Pravda.
Το άρθρο αφού αναλύει την στρατηγική και την πολιτική του ΝΑΤΟ στην Ασία και την Ευρώπη και τον ρόλο της Ρωσίας, κλείνει με το ρητορικό ερώτημα «Μήπως όντως ζούμε ξανά «ημέρες 1939» και πρέπει οι δύο υπερδυνάμεις να υπογράψουν Σύμφωνο μη επίθεσης»;

Παράτησαν λαθρομετανάστες σε νησίδα στον Έβρο

Δυστυχώς οι δουλέμποροι έχουν ξεπεράσει τα όρια και στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη όσο το δυνατόν γρηγορότερα    γίνονται επικίνδυνοι, απάνθρωποι και αδίστακτοι και σε πολλές περιπτώσεις δεν δίνουν καμιά αξία στην ανθρώπινη ζωή. Συγκεκριμένα προχθές το βράδυ παράτησαν πάνω σε μια νησίδα μια ομάδα λαθρομεταναστών  λέγοντας τους πως βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος.

Έρευνα: Πες μου το e-mail σου, να σου πω ποιος είσαι!


Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το hunch.com, το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει το www προσωπικό, συνδέοντάς το με κάθε χρήστη, έδειξε πως η επιλογή μας όσον αφορά στο e-mail μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με το lifestyle μας. Το hunch.com αξιοποίησε τις 5 εκατομμύρια απαντήσεις που έλαβε από 700.000 μέλη του, για να καταλήξει στα συμπεράσματά του και να σκιαγραφήσει τα προφίλ των χρηστών του Gmail, Yahoo!, AOL και Hotmail/MSN.