Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Απριλίου 14, 2011

Καθήκοντα Διοικητή της Π.Υ Χίου, ο Ι. Αρχοντάκης

Aπό την Π.Υ Χίου, ανακοινώνεται ότι κατά τις κρίσεις των Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος που έγιναν τον Φεβρουάριο 2011 ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν.Χίου Πύραρχος Αργύρης Γεώργιος μετατέθη στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών. «Αφήνω το νησί, παίρνοντας μαζί μου τις καλύτερες αναμνήσεις», ανέφερε ο κ. Αργύρης και ευχήθηκε σε όλους υγεία ευτυχία και προκοπή. Τα καθήκοντα του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν.Χίου αναλαμβάνει ο Επιπυραγός Αρχοντάκης Ιάκωβος.
 
Σε δυναμική κινητοποίηση, προχώρησαν σήμερα οι κάτοικοι της Σιδηρούντας και του Λιθίου, στο πεδίο βολής στην περιοχή «Τηγάνι», διαμαρτυρόμενοι για τις επιβλαβείς όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, συνέπειες που έχουν οι βολές από το Πεζικό και το Πυροβολικό, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ελίντας και Λιθίου.

Η κατάρα του πίνακα με το αγόρι που κλαίει


Το πορτρέτο ενός δακρυσμένου αγοριού αναστάτωσε το 1985 από άκρη σ’ άκρη τη Μ. Βρετανία.
Από τότε, συνεχίζει να απασχολεί τη μνήμη των ανθρώπων που παρακολούθησαν μέσω του Τύπου τις προσπάθειες να λυθεί το μυστήριο του πορτρέτου που δεν μπορεί να καεί.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πυροσβέστης πρόσεξε ότι σε ένα σπίτι του Yorkshire που είχε καταστραφεί από φωτιά, ο πίνακας που απεικόνιζε ένα αγόρι που έκλεγε είχε παραμείνει άθικτος. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που παρατηρούσε ότι ο πίνακας με το αγόρι έβγαινε σώος από καμμένα σπίτια.

«Αντίο» πατέρα των Videogame κονσολών, Jerry Lawson


Εν έτει 2011, η διασκέδαση μέσω ηλεκτρονικών παιχνιδιών ή κατά το αγγλικότερο videogames, μπορεί να αντληθεί σχεδόν από παντού, καθώς βρίσκονται... παντού: στον υπολογιστή μας

Η Ευρώπη "γλιστράει" κάτω από την Αφρική

Αντιστροφή της γεωλογικής διεργασίας ανάμεσα στις τεκτονικές πλάκες Ευρώπης και Αφρικής βλέπουν οι επιστήμονες... Είναι γνωστό ότι οι τεκτονικές πλάκες Ευρώπης και Αφρικής πλησιάζουν η μια την άλλη κατά λίγα εκατοστά ετησίως, διαδικασία που έχει ως αποτέλεσμα την πρόκληση σεισμικών δονήσεων στην Μεσόγειο. Επί εκατομμύρια χρόνια το βόρειο τμήμα της Αφρικανικής τεκτονικής πλάκας "βυθιζόταν" κάτω από το νότιο τμήμα της ευρωπαικής

Το Μέγα Σκάνδαλο. Οι Επιχορηγήσεις των Κομμάτων για Ερευνητικούς και Επιμορφωτικούς σκοπούς!!!

του Ματθαίου Σκούρα, Αξκού ε.α.
Η χρηματοδότηση / κλοπή των κομμάτων, από τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων Πολιτών, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2011 καθορίζεται με υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα, ο Ραγκούσης, ο οποίος επεξεργάζεται λέει νέες ρυθμίσεις για το πολιτικό χρήμα και μεταξύ άλλων, λέει, θεσπίζονται αυστηροί όροι και προϋποθέσεις για το δανεισμό των κομμάτων από τις τράπεζες.

Σαν σήμερα 14 Απριλίου εννιά Κατουνιώτες εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς κατακτητές

Ημέρα μνήμης σήμερα,14 Απριλίου 2011, για την Κατούνα, το Αγρίνιο, το Ξηρόμερο και τους απανταχού Ελληνες.
Είναι η μαύρη επέτειος της εκτέλεσης των 120 πατριωτών στην Αγία Τριάδα Αγρινίου από τους Γερμανούς κατακτητές. Ανάμεσα τους και εννιά παλικάρια από που συνελήφθησαν στην Κατούνα και εκτελέσθηκαν στο Αγρίνιο στις 14 Απριλίου Μ. Παρασκευή του...
1944.