Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Απριλίου 21, 2011

Τι λέει ο καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ για τους ασιάτες εισβολείς του Αιγαίου


Ο επί τρία συνεχόμενα χρόνια καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ, ο Επισμηναγός (I) Χαράλαμπος Εσκίογλου, αξιολογεί τις επιδόσεις των τούρκων πιλότων πάνω από το Αγαίο, όπως παρακάτω: «Υπάρχουν καλοί και ικανοί σε όλες τις δουλειές. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο Αιγαίο.»

Τουρκική ομολογία: "Πάμε σε "θερμό" επεισόδιο για εκβιασμό της Ελλάδας"!

Τουρκική ομολογία ότι κάνει υπερπτήσεις για να ωθήσει την Ελλάδα σε "λύση-πακέτο" στο Αιγαίο αποκαλύπτεται σε τηλεγράφημα του WikiLeaks. Πραγματικά εντυπωσιάζει η τουρκική ωμή παραδοχή ότι εκβιάζει το γειτονικό της κράτος πετώνταε επάνω από το έδαφός του για να το αναγκάσει να δεχθεί την αλλαγή του καθεστώτος στο Αιγαίο.
Άκρως αποκαλυπτικό για τις προθέσεις της Τουρκίας σε οτι αφορά την τακτική των υπερπτήσεων στο Αιγαίο είναι το περιεχόμενο του απόρρητου τηλεγραφήματος της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα του "καυτού" καλοκαιριού του Ιουνίου του 2009...

Το μικρότερο τρανζίστορ

Ενα βήμα πιο κοντά στους κβαντικούς υπολογιστές θεωρείται ότι μας φέρνει ένα τρανζίστορ που κατασκευάστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ παρουσίασαν...
τη μικρότερη συσκευή του είδους που έχει αναπτυχθεί ως σήμερα, η οποία τροφοδοτείται από ένα μόνο ηλεκτρόνιο.

Με ένα ηλεκτρόνιο

Οι 10 μεγαλύτερες τρύπες της Γης!

Μερικοί πιστεύουν ότι οι τρύπες στην γη είναι η οργή του θεού και είναι ο δρόμος για την κόλαση. Οι περισσότεροι άνθρωποι που διαβάζουν αυτό το άρθρο ίσως να συμφωνήσουν.
Τρύπες δημιουργούνται σε διάφορα μέρη του κόσμου, είτε λόγω των ανθρώπινων έργων όπως η εξόρυξη, με τις περισσότερες απο αυτές να είναι φρέατα ορυχείων διαμαντιών που έχουν εγκαταλειφθεί.

Οι Ισραηλινοί τιμούν Έλληνα ΄Ηρωα

Από τους κορυφαίους μαχητές στην Ανεξαρτησία του κράτους του Ισραήλ... Την Τρίτη 3 Μαΐου 2011, στις 11.00 στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο στο Χαρ Χέρτσελ στην Ιερουσαλήμ, παρουσία επισήμων, θα γίνει τελετή αποκαλυπτηρίων του μνήματος του Ιωσήφ Λαχανά που σκοτώθηκε το 1948, στη μάχη της Τζενίν, στον πόλεμο της Ανεξαρτησίας του Ισραήλ.

Πτώμα εξωγήινου στην Σιβηρία;

Ένα περίεργο βίντεο, που οι κάτοχοι του ισχυρίζονται πως δείχνει το σώμα ενός νεκρού εξωγήινου σε μία περιοχή της Ρωσίας, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και δεχθεί εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις στο διαδίκτυο.(Vid)
Το βίντεο, που τραβήχτηκε από δύο άτομα στο Ιρκούτσκ της Σιβηρίας, δείχνει ένα πτώμα εξωγήινου ύψους σε αποσύνθεση να είναι μισοθαμένο στο χιόνι.