Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Απριλίου 26, 2011

Απεριόριστο το Rapidshare


Κανένα όριο πλέον, σε upload και download για τους μη εγγεγραμμένους χρήστες της υπηρεσίας Rapidshare.

Η δημοφιλής υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων, Rapidshare ανακοίνωσε ότι πλέον καταργεί όλους τους περιορισμούς που επέβαλλε μέχρι σήμερα στους συνδρομητές του μήπως και καταφέρει να κερδίσει πίσω το χαμένο κοινό του.

Επίσημο: η Sony εισέρχεται στην αρένα με τα «Sony Tablet» S1 και S2


Ο μοναδικός παίκτης που απουσίαζε από τη νέα μάχη των εταιρειών, η οποία αναμένεται να γίνει μεγαλύτερη και ισχυρότερη τα επόμενα χρόνια, αυτή των ταμπλετών δηλαδή, ήταν η «μεγάλη» Sony. Μια σχεδόν σκανδαλώδης απουσία θα λέγαμε, αναλογιζόμενοι ότι η Sony είχε και έχει ως κεντρική ιδέα φιλοσοφίας και στρατηγικής τον εναγκαλισμό νέων και πρωτοποριακών τεχνολογιών αιχμής. Τον περασμένο Φεβρουάριο όμως, ξεμύτισαν οι πρώτες πληροφορίες (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=259401&cid=36) για το εγχείρημα ή καλύτερα για τη διπλή συνταγή συσκευών που ενδεχομένως να ακολουθήσει η Sony.

Πως οι Ρώσοι έβαλαν τα γυαλιά στη NASA

Όταν η NASA ξεκίνησε την εκτόξευση αστροναυτών στο διάστημα,
ανακάλυψαν ότι τα στυλό δεν δούλευαν σε μηδενική βαρύτητα καθώς το

Εξωγήινο ον ή φάρσα, στον Παναμά;


Η ανακάλυψη ενός περίεργου πλάσματος στο Cerro Azul, ανατολικά της πόλης του Παναμά προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και πλήθος ερωτημάτων πριν από περίπου δύο χρόνια για το αν πρόκειται για μεταλλαγμένο ζώο, εξωγήινο πλάσμα ή φάρσα.

Μυστηριώδης λίθος έσωσε ιαπωνικό χωριό από το τσουνάμι


Ο οβελίσκος που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού Ανεγιόσι μπορεί να φαίνεται συνηθισμένος, όμως προστάτευσε τις ζωές των κατοίκων από το φονικό τσουνάμι που χτύπησε την Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου.

Λουτρό αίματος στη Συρία

Το λουτρό αίματος που προκλήθηκε όταν ο στρατός άνοιξε πυρ κατά των διαδηλωτών στην πόλη που πρωταγωνιστεί στην εξέγερση κατά του καθεστώτος, εδώ και έξι εβδομάδες, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων εναντίον της Δαμασκού, στη διεθνή κοινότητα.

Νέες πιέσεις για συμμετοχή της Π.Α. στους βομβαρδισμούς κατά Λιβύης

Από σήμερα και η ιταλική Αεροπορία προστέθηκε στις χώρες που βομβαρδίζουν τις κυβερνητικές δυνάμεις στην Λιβύη καθώς δεν επαρκούν οι δυνάμεις των λοιπών χωρών για να κάμψουν την αντίσταση του Στρατού του Μ.Καντάφι, ενώ παρασκηνιακά έχουν καταγραφεί πιέσεις στην ελληνική πλευρά να συμμετάσχει και αυτή πιο ενεργά στις επιχειρήσεις.
Η ελληνική Πολεμική Αεροπορία χαίρει μεγάλου σεβασμού μέσα στο ΝΑΤΟ, θεωρείται η πιο "ετοιμοπόλεμη"...

Σωτήρια ένεση μετά από έμφραγμα ή εγκεφαλικό;

Μια ένεση που γίνεται σε ασθενείς μέσα σε 12 ώρες μετά την εκδήλωση εμφράγματος ή εγκεφαλικού, μπορεί να μειώσει σημαντικά (πάνω από 60%) τις ζημιές για τον οργανισμό, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα...
 η οποία μπορεί να αποδειχτεί ιστορικό ορόσημο στην κλινική θεραπεία αυτών των περιστατικών. Για μια ακόμη φορά, έλληνες ερευνητές που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στις Η.Π.Α., έπαιξαν ρόλο στη νέα ανακάλυψη.Ήδη τα σχετικά πειράματα με ζώα έχουν σημειώσει επιτυχία και εκφράζεται αισιοδοξία ότι στο μέλλον κάτι ανάλογο θα συμβαίνει και στους ανθρώπους.