Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2011

Boμβαρδίζουν τα σπίτια του Μ.Καντάφι

ImageΠάλι προσπαθούν να σκοτώσουν τον Μουαμάρ Καντάφι οι ΝΑΤΟϊκοί: Τρεις ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν στον τομέα Μπαμπ αλ Αζιζίγια της λιβυκής πρωτεύουσας όπου βρίσκεται η κατοικία του συνταγματάρχη Καντάφι. Οι εκρήξεις ταρακούνησαν και το ξενοδοχείο όπου διαμένουν οι ξένοι δημοσιογράφοι στην Τρίπολη και βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της λιβυκής πρωτεύουσας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Θετικό το τεστ DNA για τον Στρος-Καν - Παραδέχθηκε την συνεύρεση

 
 Άσχημα τα νέα του τεστ σπέρματος και DNA για τον Ντομινίκ Στρος-Καν: Το αποτέλεσμα στα ρούχα της καμαριέρας, στο δωμάτιο και η έρευνα που έγινε στα ρούχα του ήταν θετική!
Έτσι οι δικηγόροι του αποφάσισαν  να αλλάξουν την υπερασπιστική του γραμμή υποστηρίζοντας πως ότι έγινε, έγινε την συναίνεση της καμαριέρας.

"Κόλαση" το Αιγαίο! 36 τουρκικά μαχητικά,10 ελικόπτερα,σε δύο τουρκικές ασκήσεις!

 
 Τραγική η κατάσταση στο Αιγαίο σήμερα,με εξαιρετικά αυξημένη τουρκική παρουσία στο Αιγαίο. 36 μαχητικά των Τούρκων μεταξύ Λέσβου Χίου όπου διεξάγεται η άσκηση “Ντενίς Γκορντού” αλλά και νοτιοτερα όπου οι Τούρκοι κάνουν την αποβατική άσκηση “Εφές”, έκαναν 13 παραβιάσεις. Εκτός από τα αεροσκάφη είχαμε οκτώ ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου.

H Google απαγορεύει τα Windows

Ο διαδικτυακός πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ των εταιριών που ελέγχουν το Ίντερνετ, καλά κρατεί…
Όλες οι μεγάλες εταιρίες, μέχρι τώρα, είχαν να καταλογίσουν κάτι η μια στην άλλη. Κι αν την προηγούμενη εβδομάδα, οι πληροφορίες ήθελαν την ομάδα της Google, να έχει ανοίξει «μέτωπο» με το Facebook, πλέον αυτό μπαίνει στην άκρη…

Συναλλαγές χωρίς ευρώ‎ στον Βόλο!


Δεν αλλάζει χέρια. Δεν τυπώνεται σε χάρτινη µορφή ούτε κόβεται σε νόµισµα. Οι κάτοχοί της όµως τη χρησιµοποιούν ως µέσο για να αγοράσουν και να πουλήσουν. Από το περασµένο καλοκαίρι, στις γειτονιές του Βόλου, οι συναλλαγές δεν γίνονται αποκλειστικά µε ευρώ. Η οικονοµική κρίση και η έλλειψη ρευστότητας γέννησαν ένα δίκτυο ανταλλαγών και µια νέα µονάδα: την ΤΕΜ.

Ονοµάζεται Τοπική Εναλλακτική Μονάδα και, σύµφωνα µε τους δηµιουργούς της, έχει θεωρητικά ίση αξία µε το ευρώ, αλλά όχι την ίδια δύναµη κατανάλωσης έξω από το Δίκτυο. «Δεν είναι νόµισµα ούτε υπάρχει ανταγωνιστικά στο ευρώ. Είναι µια µονάδα που αντιπροσωπεύει την αξία των ανταλλαγών που κάνουµε µεταξύ µας», λέει ο κοινωνιολόγος Γιάννης Γρηγορίου, ένα από τα πρώτα µέλη του Δικτύου.

Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστολή για τα χρέη μας

Απίστευτος διάλογος στο γερμανικό περιοδικό Stern
Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες...
με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern. Ο υπέρτιτλος του άρθρου αναφέρει: .
«Μετά τις τράπεζες, θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».
Αγαπητοί ΕΛΛΗΝΕΣ, από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που εμείς έχουμε συνεισφέρει, όσο κανείς άλλος στο κοινό ταμείο, δηλαδή γύρω στα 200 δις, ενώ εσείς έχετε, αντίθετα, εισπράξει κατά κεφαλήν, όσα κανείς άλλος, δηλαδή σχεδόν 100 δις. Ουδέποτε λαός βοήθησε μέχρι τώρα με τη θέλησή του, σε τέτοιο βαθμό, και για τόσο μακρύ διάστημα, άλλον λαό. Είσαστε, κυριολεκτικά, οι πιο ακριβοί μας φίλοι.