Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Μαΐου 24, 2011

Μυστική εταιρεία προκάλεσε βροχή σε έρημο

Το περασμένο καλοκαίρι έβρεχε στην Μέση Ανατολή. Αλλά πολλή βροχή, που είναι ασυνήθιστο για μια έρημο.
Η εταιρεία με το όνομα Meteo Systems υποστηρίζει ότι προκάλεσε όλη αυτή τη βροχή, χρησιμοποιώντας ένα μυστικό σύστημα ελέγχου του καιρού βασισμένο σε τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τον Nikola Tesla το 1890.

Αν και είναι μυστικό, ο τρόπος που δημιουργεί βροχή τη Meteo Systems είναι με την χρήση από σειρές μέχρι 20 μεταλικών πύργων ύψους 10 μέτρων στο σχήμα σαν ομπρέλα που στέλνουν στην ατμόσφαιρα αρνητικά φορτισμένα ιόντα όταν η υγρασία είναι πάνω από 30%.

Υπάρχει κρυφό μήνυμα στην πρώτη σελίδα του Facebook;


 
Απ’ οτι φαίνεται το Facebook σχετίζεται άμεσα με το Sex και αυτό μπορούμε να το δούμε αν παρατηρήσουμε καλά την σελίδα που κάνουμε login.

Χάκερ «χτύπησαν» online υπηρεσία της Sony στην Ελλάδα

Δημοσίευση 24/05/2011 14:08 Ανανέωση 24/05/2011 14:10
Τουλάχιστον 8.500 λογαριασμούς Ελλήνων χρηστών παραβίασαν χάκερ που «χτύπησαν» διαδικτυακούς τόπους της Sony σε τρεις χώρες, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα.

Λυκάνθρωποι: Yπάρχουν μόνο στον κινηματογράφο;


Από τον Taylor Lauther, τον σέξυ λυκάνθρωπο στην ταινία Twilight No 2 - New Moon, στον λυκάνθρωπο του 2010 με τους Μπενίσιο Ντελ Τόρο και Άντονι Χόπκινς. Στον πυρήνα ενός Βασίλειου που κυριαρχεί ο τρόμος και αναδεικνύεται μια άλλη, άγνωστη πλευρά των περίεργων οντοτήτων που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς τους επιστήμονες και το ευρύ κοινό. Υπάρχουν ή όχι; Πως εξηγούνται τα περιστατικά που έχουν σημειωθεί στο παρελθόν;
Υπάρχει εξήγηση του φαινομένου;

Δήλωση Π.Παναγιωτόπουλου για την τουρκική άσκηση που αποκάλυψε το defencenet.gr

Σηκώνει τους τόνους η Ν.Δ. αναφορικά με την κυβερνητική υποχωρητικότητα στις τουρκικές διεκδικήσεις. Σε δήλωση αναφορικά με την τουρκική άσκηση που αποκάλυψε το defencenet.gr την περασμένη Παρασκευή, προχώρησε ο τομεάρχης Eξωτερικής Πολιτικής  της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών Πάνος Παναγιωτόπουλος:

Αποζημίωση - μαμούθ για ελληνοκύπρια

Σε 1,3 εκατ. ευρώ καθόρισε σήμερα το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την αποζημίωση που πρέπει να καταβάλλει η Τουρκία στην ελληνοκύπρια...
Λοΐζου και την ομάδα των ελληνοκυπρίων που είχαν προσφύγει στο Δικαστήριο για το γεγονός ότι στερήθηκαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους μετά την τουρκική εισβολή στην βόρεια Κύπρο, το 1974.

Σε επιφυλακή Φαρμακονήσι - Αγαθονήσι για δηλώσεις περί ανύψωσης τουρκικών σημαιών

Σε επιφυλακή είναι η περιοχή γύρω από το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι ύστερα από δήλωση του Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ για ύψωση τουρκικών σημαιών στα δύο νησιά την Τετάρτη 25 Μαΐου. Ο Ζεϊμπέκ είναι πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Τουρκίας και η δήλωσή του έχει θέσει σε συναγερμό τόσο το λιμενικό όσο και το...
 πολεμικό ναυτικό.
Και όλα αυτά λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές στην Τουρκία που έχουν προγραμματιστεί για τις 12 Ιουνίου.