Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, Μαΐου 25, 2011

Ρεκόρ ταχύτητας στη μεταφορά δεδομένων


Τη μεταφορά ψηφιακών δεδομένων με την ταχύτητα – ρεκόρ των 26 terabits ανά δευτερόλεπτο, κατάφεραν να πετύχουν ερευνητές του Ινστιτούτου τεχνολογίας από το Πανεπιστήμιο της Καρλσρούης.

"Αγανακτισμένοι στη Χίο", ΔΙΑΔΗΛΩΣΤΕ!

 
Μέσω facebook από την ομάδα «Αγανακτισμένοι στη Χίο», γίνεται γνωστό ότι διοργανώνεται και στη Χίο συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Βουνακίου σήμερα Τετάρτη 25 Μαΐου από τις 6.00 μ.μ. έως και τις 11.30 μ.μ..

Η τέφρα σκεπάζει την ΕυρώπηΗ Υπηρεσία Ασφαλείας των Αεροδρομίων στη Γερμανία ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης την απόφαση να κλείσουν τα αεροδρόμια στη Βόρεια Γερμανία, από τις 05:00 σήμερα το πρωί, τοπική ώρα, εξαιτίας του σύννεφου της τέφρας, που προέρχεται από τις συνεχείς εκρήξεις του ισλανδικού ηφαιστείου, η οποία μετακινείται πάνω από τον ουρανό της χώρας.

Θωρακίζεται η Ελλάδα

 Του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ
Απρόσμενο δώρο αποστέλλει η Ουάσιγκτον στον Ελληνικό Στρατό για την αμυντική θωράκιση της Ελλάδος.

Προσφέρουν τετρακόσια άρματα μάχης που έχουν ισχυρή θωράκιση και μεγάλο πυροβόλο. 

Η κίνηση αυτή από τις ΗΠΑ πέρα από τη στρατιωτική αξία που έχει για την άμυνα της χώρα μας, έχει και ειδικό βάρος καθώς αποδεικνύεται έμπρακτα το αμερικάνικο ενδιαφέρον για τη θωράκιση που πρέπει να έχει η Αθήνα.

Κρίση από το πουθενά: Πήγαιναν για "θερμό" επεισόδιο στο Αιγαίο

«Θερμό» επεισόδιο και πιθανόν μείζονος έκτασης επιθετική επιχείρηση φαίνεται ότι αποτράπηκε την τελευταία στιγμή στο Αιγαίο, ίσως και με την επέμβαση τρίτης χώρας.
Οι πληροφορίες για στημένο θερμό επεισόδιο από την πλευρά των κεμαλικών παραμονές εκλογών στην Τουρκία προκειμένου να αλλάξει ο εσωτερικός πολιτικός συσχετισμός, δείχνει να ήταν η αιτία που ματαιώθηκαν...