Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2011

Apple από το διάστημα…


Η Apple ετοιμάζεται να …μετακομίσει και ο Steve Jobs, φιλοδοξεί να στεγάσει τους εργαζομένους του στα πιο όμορφα γραφεία του κόσμου…

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 18χρονος χάκερ


  
Ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγη ώρα από την 25η ανακρίτρια ο 18χρονος κράκερ, ο οποίος είχε γίνει εφιάλτης για το FBI και την Interpol τα τρία τελευταία χρόνια....

Αποκτήστε το MOTOROLA XOOM


Tο νέο tablet MOTOROLA XOOM® προσφέρει στους επισκέπτες του το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αποκλειστικά από την COSMOTE.

Το νέο tablet της Motorola απέσπασε δύο βραβεία στην φετινή διεθνή έκθεση τεχνολογίας Consumers Electronic Show 2011 (CES 2011) στο Λας Βέγκας, ως “Best of Show CES” και “Best of Tablet”. Το

Την κατασκευή του πρώτου τους αεροπλανοφόρου παραδέχθηκαν οι Κινέζοι

Το Varyag όταν περνούσε το Βόσπορο το 2001 μετά την πώληση του στους Κινέζους.Ο επικεφαλής του κινεζικού στρατού στρατηγός Τσεν Μπίνγκντε επιβεβαίωσε ότι το πρώτο αεροπλανοφόρο της Κίνας βρίσκεται υπό κατασκευή και θα ολολκληρωθεί σύντομα.
Η κατασκευή του...


 πρώτου αεροπλανοφόρου για τις δυνάμεις του κινεζικού στρατού ανακοινώθηκε και επίσημα από τον στρατηγό Τσεν Μπίνγκντε σε κινεζική εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ. Παρόλα αυτά η ύπαρξη του υπό κατασκευή 300 μέτρων σκάφους θεωρείτο από τους αναλυτές ως το “χειρότερα φυλαγμένο στρατιωτικό μυστικό”.

Σήμερα είναι η παγκόσμια μέρα για το πρωτόκολλο IPv6

Η σημερινή ημέρα είναι ιστορική για το διαδίκτυο αφού είναι η παγκόσμια μέρα δοκιμής του νέου πρωτοκόλλου IPv6... μεγαλες ιστοσελίδες όπως η Google, το Facebook, η Microsoft και άλλες 400 εταιρείες θα μεταφέρουν τις ιστοσελίδες τους στο πρωτόκολλο IPv6 για δοκιμαστική χρήση .

Η δοκιμαστική μετάβαση στο συγκεκριμένο πρωτόκολλο είχε ανακοινωθεί από τον περασμένο Ιανουάριο, ο λόγος της μετάβασης είναι ότι οι διαθέσιμες διευθύνσεις σε IPv4 έχουν εξαντληθεί έτσι με το νέο πρωτόκολλο θα υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα .

Έτοιμη η Ελλάδα για έρευνες υδρογονανθράκων!

Οι αρχικές περιοχές ερευνών για υδρογονάνθρακες αποτυπώνονται σε χάρτη του υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) ο οποίος παρουσιάζει παρουσιάζεται κατ’ αποκλειστικότητα από το «defence-point.gr». Στον χάρτη συμπεριλαμβάνεται όλη η δυτική και νότια περιοχή της Ελληνικής ΑΟΖ, συμπεριλαμβανομένης και της Κρήτης.
Κατά τα φαινόμενα, η Αθήνα, μετά από παλινωδίες ετών, δείχνει να αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της συγκυρίας και προχωράει, εντός του 2012...

Εκατοντάδες δωρεάν τεθωρακισμένα παραχωρούν οι ΗΠΑ στον Ε.Σ.

Tην Κυριακή 12 Ιουνίου αναχωρεί για τις ΗΠΑ επταμελής επιτροπή αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού, με αποστολή την επιθεώρηση και επιλογή από τα Πλεονάζοντα Αμυντικά Υλικά των ΗΠΑ εκατοντάδων οχημάτων μεταφοράς πεζικού αντιαρματικών κλπ.
Αποστολή τους η  "Κοινή Οπτική Επιθεώρηση" (Joint Visual Inspection: JVI) και επιλογή από κοινού με Αμερικανούς αξιωματικούς των M113A2, 110 M901A2 ITV, 80 Οχημάτων Ομάδας Πυρών Υποστήριξης (FIST-V) M981 και 57 ερπυστριοφόρων μεταφοράς φορτίου Μ548Α1 κλπ.

Θέμα: Η Κυνηγετική Νομοθεσία θα αλλάξει ερήμην των Κυνηγών;Αξιότιμε κ.Αμοργιανιώτη,
Οι διαδικασίες αναμόρφωσης της Θηρευτικής Νομοθεσίας, όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς, χαρακτηρίζονται από πλήρη αδιαφάνεια αλλά και συστηματική απαξίωση απέναντι στην Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος που αποτελεί το νόμιμο εκπρόσωπο των 220.000 Ελλήνων κυνηγών.