Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, Ιουνίου 10, 2011

Έρχεται η τηλεόραση με το Android


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα κυκλοφορεί τηλεόραση με λειτουργικό σύστημα Android…
Ο λόγος για την Scandinavia, μια τηλεόραση της People of Lava, η οποία εκμεταλλεύεται όσο καμία άλλη τις νέες τεχνολογίες. Με διαγωνίους οθόνης 42, 47 και 55 ιντσών, η Full Hd Led τηλεόραση,

Οι αρχές μετατρέπουν 1 στους 4 hackers σε δικούς τους καταδότες

Ένας στους τέσσερις εγκληματίες του διαδικτύου γίνεται καταδότης ύστερα από πίεση των αρχών στις Η.Π.Α...
Συγκεκριμένα το FBI και οι μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α., που πολεμούν το ηλεκτρονικό έγκλημα, απειλούν τους hackers με φυλάκιση, με σκοπό να τους αναγκάσουν να δουλέψουν για αυτούς και να σχηματίσουν έναν «διαδικτυακό στρατό».

Το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει ένα κλίμα δυσπιστίας και μη εμπιστοσύνης ανάμεσα στους hackers. Οι hackers – καταδότες χρησιμοποιούν παράνομα forums, σύμφωνα με τις οδηγίες των πρακτόρων του FBI (όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο) για να εντοπίσουν και να συλλέξουν πληροφορίες για εγκληματικές ενέργειες στο διαδίκτυο.

Αποκάλυψη από Ισραηλινό αξιωματούχο: “Σε 48 ώρες, η Ελληνική πολεμική αεροπορία θα γονατίσει την Τουρκική πολεμική μηχανή”!

Ποιός νομίζετε ότι είπε αυτή την έκφραση; Κάποιος “φαντασιόπληκτος – εχθροπαθής”; Θα πέσετε από τα σύννεφα…Η φράση αυτή ειπώθηκε από το στόμα Ισραηλινού αξιωματούχου (όχι του στρατού) στο περιθώριο πρόσφατου συνεδρίου για τις εξελίξεις στην περιοχή…Η θέση του Ισραηλινού (επαναλαμβάνουμε δεν είναι “στρατιωτικός”) του επιτρέπει να έχει συνολική εικόνα των καταστάσεων και όχι συγκριτική της επιχειρησιακής ικανότητας συγκεκριμένων τμημάτων π.χ. ναυτικό, αεροπορία κλπ.

Την ισχυρότερη αρματική δύναμη στην Ευρώπη μετά τη Ρωσία θα παρατάσσει το 2012 ο Ελληνικός Στρατός

Φαίνεται πως οι ΗΠΑ αρχίζουν να αντιμετωπίζουν με όλο και μεγαλύτερη καχυποψία το μέλλον των σχέσεών τους με την Τουρκία. Μάλλον συνιστά λοιπόν ειλλημμένη απόφασή τους να βελτιώσουν το ισοζύγιο στρατιωτικής ισχύος στις χερσαίες δυνάμεις υπέρ της Ελλάδος και σε βάρος της Τουρκίας. Την Κυριακή 12 Ιουνίου αναχωρεί για τις ΗΠΑ επταμελής επιτροπή αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού, με αποστολή την επιλογή από τα πλεονάζοντα αμυντικά υλικά των ΗΠΑ εκατοντάδων οχημάτων μεταφοράς πεζικού και αντιαρματικών.

Απλά "λιώστε" στο γέλιο με ότι πιο αστείο ακούσαμε έως σήμερα για τον Τσακ Νορις...!

Ότι πιο αστείο κυκλοφορεί σε ανέκδοτο για τον έναν, τον μοναδικό, τον τρισμέγιστο τον ΤΣΑΑΑΑΚΚΚΚΚ ΝΟΡΡΙΣ!!!...
210.000 πελάτες της Citi Bank θύματα χάκερ

Θύμα κυβερνοπειρατών, οι οποίοι απέκτησαν πρόσβαση σε δεδομένα εκατοντάδων χιλιάδων πελατών της, έπεσε η τράπεζα Citigroup στη βόρεια Αμερική, λόγω ενός "κενού" στην ασφάλειά της.
Η τράπεζα παραδέχτηκε ότι...


 οι "πειρατές" απέκτησαν πρόσβαση στο 1% των λογαριασμών των πελατών της που διαθέτουν πιστωτική κάρτα.

Αποκάλυψη ΣΟΚ για Αντώνη Σαμαρά: "Οτι λέω στην Ελλάδα είναι για προεκλογικούς λόγους" !!


  Ήταν λίγο πολύ γνωστό στη δημοσιογραφική πιάτσα οτι ο Αντώνης Σαμαράς άλλα λέει στο εσωτερικό της Ελλάδας (στα πρόβατα δηλαδή) και άλλα στο εξωτερικό στις ιδιωτικές συνομιλίες με τους ξένους ηγέτες.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ. Ο Πρωθυπουργός έχει γενέθλια του Αγίου Μνημόνιου


 

Και όμως είναι περά για περά αλήθεια, ο ΓΑΠ γεννήθηκε την ημέρα που η ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζει τον Άγιο Μνημόνιο...