Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ Η AEROGENESIS ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Από τις 15 Ιουλίου θα ξεκινήσει τα δρομολόγια της προς Αθήνα η αεροπορική εταιρεία Aerogenesis και σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων της στην επίσημη ιστοσελίδα της αυτή τη στιγμή υπάρχουν προγραμματισμένα δρομολόγια μέχρι τις 21 Αυγούστου.

Η ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ΣΕ ΚΑΨΟΥΛΑΜετά από πολυετή προσπάθεια η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου παρασκεύασε την κάψουλα μαστίχας με την οποία έχουν γίνει οι κλινικές μελέτες των τελευταίων ετών. Το σκεύασμα έχει

Η «εξωγήινη» τεχνολογία Βιμάνα και η επίθεση εξωγήινων στις ΗΠΑ!


Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η απόρρητη αναφορά των ρωσικών διαστημικών υπηρεσιών FKA και RKA προς τον πρωθυπουργό Βλάντιμιρ Πούτιν, έκανε λόγο για επίθεση εξωγήινων δυνάμεων σε αμερικανική βάση στο Τέξας των ΗΠΑ, στις αρχές Μαϊου 2011!
Η είδηση, που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από περίπου έναν μήνα, πυροδότησε όπως ήταν αναμενόμενο σενάρια, συζητήσεις και εντονότατες διαφωνίες. Σύμφωνα με την αναφορά των ρώσων, μία από τις πιο γνωστές αμερικανικές βάσεις διαστημικών

Η εντυπωσιακή ανέλκυση του Mirage-Δείτε φωτό


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ανέλκυση του αεροσκάφους Mirage 2000 το οποίο είχε καταπέσει σε θαλάσσια περιοχή στο Νοτιοδυτικό άκρο της Σάμου στις 9 Ιουνίου.

Παγκόσμια επιστημονική πρωτιά το βιονικό μάτι


Στο τελικό στάδιο φαίνεται πως βρίσκεται η προσπάθεια ενός ομογενή επιστήμονας από την Αυστραλία για μια νέα παγκόσμια επιστημονική πρωτιά με την δημιουργία βιονικού ματιού. Πρόκειται για τον Ευστράτιο (Σταν) Σκαφίδα που ηγείται του ερευνητικού κέντρου NICTA του Πανεπιστημίου Μελβούρνης, το οποίο συνεργάζεται άμεσα με το ινστιτούτο «Bionic Vision Australia».

ΕΝΑ ΚΟΝΤΑΚΙ ΓΙΑ ΕΠΑΙΝΟ Το ρωσικό... «Μόντε Κάρλο»!


ΕΝΑ ΚΟΝΤΑΚΙ ΓΙΑ ΕΠΑΙΝΟ   Το ρωσικό... «Μόντε Κάρλο»!Το κοντάκι που ταιριάζει σε όσους το επωμίζουν, άσχετα από σωματότυπο, είναι ένα ισχυρό κίνητρο για περαιτέρω έρευνα. Πρόκειται για κάτι που συμβαίνει σπάνια, γι΄ αυτό όταν συμβεί σε βάζει σε σκέψεις...

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του φαινομένου είναι σε ένα σουπερποζέ ***** που εμφανίστηκε στο Gun and Knife Classics. Το όπλο επωμίστηκε από είκοσι περίπου κυνηγούς διαφόρων σωματικών διαστάσεων, και όλοι επαίνεσαν την προσαρμοστικότητά του!

Το συγκεκριμένο κοντάκι έχει πρόσθετη κολλημένη ράχη. Προφανώς ένα κομμάτι της αρχικής ράχης κόπηκε και ένα νέο κομμάτι κολλήθηκε στη θέση του. Η δουλειά είναι εξαιρετικής ποιότητας. Αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον όμως, είναι το σχήμα που έδωσε ο τεχνίτης στη νέα ράχη.

Χωρικός λαθροθήρας...φονεύει αρκούδα


Χωρικός λαθροθήρας...φονεύει αρκούδα
"ΕΘΝΟΣ" 17/6/2011
Ρεπορτάζ Μαρία Ριτζαλέου
Η ανώνυμη καταγγελία έφτασε στον «Αρκτούρο» με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και συνοδευόταν από σχετική φωτογραφία: σύμφωνα με αυτήν κάτοικος του χωριού Αγιος Γεώργιος Βέροιας, που κατονομάζεται στο e-mail, σκότωσε αρκούδα πριν από περίπου 20 ημέρες στην ευρύτερη δασική περιοχή του Βερμίου. Στο φωτογραφικό τεκμήριο φαίνεται ο φερόμενος ως δράστης να ποζάρει με ευαρέσκεια δίπλα στο κουφάρι του άτυχου ζώου, υπερήφανος για το «κατόρθωμά» του. Ο «Αρκτούρος» διαβίβασε το έγγραφο και τη φωτογραφία στις αρμόδιες εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές, καθώς και στο Δασαρχείο της περιοχής και στη ΣΤ' Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας - Θράκης, προκειμένου να επιβεβαιωθεί το συμβάν και να κινηθούν οι διαδικασίες για τη δίωξη του δράστη.

Φήμες: εξ ολοκλήρου νέο design για το iPhone 5;

 
Δύσκολα το όνομα ενός προϊόντος τεχνολογίας γίνεται γνωστό σε όσους δεν εμπλέκονται ή δεν ασχολούνται με τα τεκταινόμενα και εξελίξεις του χώρου, όμως τα τελευταία χρόνια ένα όνομα διέφυγε από αυτό το πλαίσιο, έχοντας πλέον γίνει αρκετά γνωστό σχεδόν σε όλους - ο λόγος για την «εισβολή» της εταιρείας Apple στην κινητή τηλεφωνία με το iPhone πίσω στο 2007. Έκτοτε και για κάθε ακόλουθο έτος, με περιοδικότητα περίπου 12 μηνών, η εταιρεία παρουσίαζε και διέθετε στην αγορά το επόμενο μοντέλο (iPhone 3G, 3GS, 4). Ενώ πολλοί περίμεναν 

Πως κατάφεραν να διαφύγουν οι "εισβολείς" της Τανάγρας

Οι δύο ένοπλοι εισβολείς της Τανάγρας ενδέχεται να μην πυροβόλησαν στον αέρα,όπως κάποιοι βιαστικά θέλησαν να διαρρεύσουν κάποιοι ,αλλά εναντίον του φρουρού του αεροδρομίου ,ο οποίος μαζί με το σκύλο του εντόπισαν τους δύο αγνώστους.
Η προσπάθεια του να καλυφθεί από τα πυρά που δεχόταν μέσα στη νύχτα, ο φρουρός προσπάθησε να καλυφθεί . Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα έδωσαν το χρόνο στους εισβολείς να τρέξουν και να χαθούν μέσα στο σκοτάδι.

Τουρκία: Πρώτη εχθρική ενέργεια σε συριακό έδαφος;

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στα διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ), η Τουρκία προέβη σε μια προκλητική ενέργεια εναντίον της Συρίας. Τουρκικά ελικόπτερα φέρονται να πέταξαν εντός του συριακού εναέριου χώρου σε αποστολές αναγνώρισης.
Οι συγκεκριμένες πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί το να αληθεύουν, δεδομένου του τουρκικού τελεσιγράφου που έχει η χώρα απευθύνει προς τη Συρία, δίνοντας περιθώριο μίας εβδομάδας να αλλάξει πολιτική το καθεστώς Άσαντ.