Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, Αυγούστου 22, 2011

Παγκόσμιος πόλεμος εν όψει..

Πολιτικός αναλυτής, μιλώντας στον Παρατηρητή είπε ότι «εάν ο χρυσός ξεπεράσει τα 2000 δολάρια η ουγγιά και ταυτόχρονα...
η ισοτιμία γεν-ευρώ πέσει κάτω από τα 100 , τότε οδηγούμεθα σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο»! Όπως τόνισε ο αναλυτής, «ο συνδυασμός αυτός είναι …θανατηφόρος. Αυτή την στιγμή η ισοτιμία γεν-ευρώ βρίσκεται στο 111,93, ενώ την εβδομάδα που μας πέρασε είχε φτάσει και στο 108. Ο χρυσός άγγιξε τα 1.851 δολάρια η ουγγιά. Εάν ξεπεράσει τα 2000 δολάρια η ουγγιά, θα οδηγηθούμε σε θλιβερές καταστάσεις. Θα υπάρξει

Ιπτάμενες «μπάλες» στο Έσσεξ 
 Ένα ακόμα περιστατικό καταγραφής παράξενου αντικειμένου συνέβη στην Αγγλία, αυξάνοντας τον αριθμό τέτοιων περιστατικών που έχουν σημειωθεί στη Γηραιά Αλβιόνα.

Ο Τσακ Νόρις «ξαναχτυπά»!


 

 
Τα ανέκδοτα για τις περίφημες ικανότητες του Τσακ Νόρις δεν έχουν πραγματικά τελειωμό.
Απολαύστε δέκα ακόμα ανέκδοτα για τις δυνατότητες του διάσημου υπέρ- ήρωα!

Κάηκε ο διοικητής της πυροσβεστικής Γυθείου


Τραγωδία στο Βαθύ Λακωνίας… Νεκρός ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου έπειτα από μάχη με τις φλόγες.
Ο 49χρονος Αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής, «έπεσε» την ώρα του καθήκοντος, όταν περικυκλώθηκε από τις φλόγες στη φωτιά που καίει στο Βαθύ.
Ο άτυχος πυροσβέστης είχε ζητήσει άμεση βοήθεια στο σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά, προκειμένου να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Έτοιμη για εφαρμογή του «σχεδίου Β» κατά του Ισραήλ είναι η Τουρκία

Ο τύπος αναφέρει ότι έπειτα από την άρνηση του Ισραήλ να απολογηθεί επίσημα για την περυσινή έφοδο στο Mavi Marmara, η Τουρκία είναι έτοιμη να προχωρήσει στο «σχέδιο Β» αμέσως μετά την επικείμενη δημοσιοποίηση της σχετικής Έκθεσης Palmer. 
Η Haberturk αναφέρει ότι αν δεν υπάρξει ''συγνώμην'' του Ισραήλ μέχρι την δημοσιοποίηση της έκθεσης Palmer ( αύριο) ο ΠρωθυπουργόςΕρντογάν θα προγραμματίσει την επίσκεψή του στην Γάζα τον επόμενο μήνα.