Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2011

Μεγάλη πυρκαγιά στον Έβρο – Η ΠΑ εκκένωσε σταθμό αεράμυνας Με μεγάλη δασική πυρκαγιά βρίσκονται αντιμέτωπες οι δυνάμεις πυρόσβεσης στην περιοχή Λευκίμη του Έβρου (100 χλμ. βόρεια από την Αλεξανδρούπολη), όπου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης η ΠΑ αναγκάστηκε να διατάξει την εκκένωση μονάδας.

Ποιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε

ΣΕ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ

Από αναγνώστη μας λάβαμε τις παρακάτω φωτογραφίες, ο οποίος μας κατήγγειλε ό,τι στην οδό Στρ. Ανδρεάδη στο Βροντάδο ο δρόμος μετά από έργα δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως (έχουν περάσει ήδη δύο μήνες από την αποχώρηση του εργολάβου!!!), ενώ επειδή τα αυτοκίνητα περνάνε συνεχώς πάνω από το χώμα, αυτό είχε κάτσει σε μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κρατήρας στο σημείο, εξαιρετικά επικίνδυνος κυρίως για τα μηχανάκια, με τους αρμόδιους μέχρι στιγμής να μην έχουν ενδιαφερθεί για αυτή την κατάσταση. 
Πηγή: Chiospress.gr

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ "ΜΕΣΤΟΥΣΙΚΟ ΣΠΙΤΙ"

 

Εγκαινιάστηκε, παρουσία του Δημάρχου Χίου Πολύδωρου Λαμπρινούδη, του αντιδημάρχου Μαστιχοχωρίων Ηλία Κλεισσά και του προέδρου Τ.Σ. Κων∕νου Σχολιάδη, το «Μεστούσικο Σπίτι», το οποίο στεγάζει και εκθέτει είδη και αντικείμενα της καθημερινής ζωής των κατοίκων των Μεστών παλαιότερων γενεών.

Νέο πληκτρολόγιο για Mac 

Το νέο πληκτρολόγιο Logitech Wireless Solar K750 για Mac είναι γεγονός. Λειτουργεί με φωτεινή ενέργεια και με πλήρη φόρτιση μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και για τρεις μήνες ακόμα και αν βρίσκεται στο σκοτάδι!

"Νίκη ή θάνατο"

Νίκη ή θάνατο ορκίστηκε ο Μουαμάρ Καντάφι στον πόλεμο του κατά του ΝΑΤΟ, απευθυνόμενος στο λαό της Λιβύης, μέσω τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, τονίζοντας πως η...
αποχώρηση του από το αρχηγείο του στην Τρίπολη, ήταν "κίνηση τακτικής", που αποφάσισε μετά από την ισοπέδωση της πρωτεύουσας που προκάλεσαν οι 64 νατοϊκές αεροπορικές επιδρομές.

Η δήλωση του Συνταγματάρχη μεταδόθηκε από το κανάλι Αλ -Ορούμπα σε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ-Ράι, χθες Τετάρτη, αποδεικνύοντας την ανένδοτη στάση του απέναντι στις παραινέσεις της διεθνούς κοινότητας, αλλά και του λιβυκού λαού, να αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

Αυξημένη επαγρύπνηση για Κύπρο

Οι Ενοπλες Δυνάμεις προετοιμάζονται για αντιμετώπιση “θερμού επεισοδίου” που τυχόν θα επιχειρηθεί να προκληθεί από την Αγκυρα σε οποιοδήποτε σημείο του ελληνικού χώρου. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Αθόρυβα οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις προετοιμάζονται για την αντιμετώπιση “θερμού επεισοδίου” που τυχόν επιχειρηθεί να προκληθεί από την Τουρκία σε οποιοδήποτε σημείο του ελλαδικού χώρου... εν όψει της έναρξης ερευνών για φυσικό αέριο εντός των χωρικών υδάτων της Κύπρου στα σύνορα με το Ισραήλ. Ο τουρκικός Στόλος ανακοίνωσε ότι θα βγει για “γυμνάσια” στο Αιγαίο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, ενώ ελληνικές ναυτικές δυνάμεις έχουν ήδη κινηθεί νοτίως?