Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 02, 2011

Απειλούν να στείλουν πλοία στην Κύπρο οι Τούρκοι

 
Προς κρίση τύπου S-300...

Την ευθεία απειλή ότι η Τουρκία θα χρησιμοποιήσει κάθε πρόσφορο μέσο για να σταματήσει τις έρευνες της Κυπριακής Δημοκρατίας για τον εντοπισμό φυσικού αερίου εξαπέλυσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα κ. Εγκεμέν Μπαγίς.

Φωτογραφικές μηχανές α77 και α65 από τη Sony Mε 24.3 megapixel και την ταχύτερη συνεχόμενη λήψη με Αυτόματη Εστίαση στον κόσμο:12 fps
Οι μηχανές με Τεχνολογία Ημιδιαπερατού Καθρέπτη κερδίζουν συνεχώς έδαφος ανάμεσα στους λάτρεις της φωτογραφίας

• Η ταχύτερη στον κόσμο συνεχόμενη λήψη ριπής πλήρους ανάλυσης –12 fps– με Αυτόματη Εστίαση (ΑF) ανίχνευσης φάσης (α65: 10 fps).
• Νέο σύστημα ΑF 19-σημείων με 11 αισθητήρες τύπου σταυρού (α77).
• Αισθητήρας Exmor APS HD CMOS με 24.3 ενεργά megapixel και βελτιωμένος επεξεργαστής BIONZ.

Πυρκαγιά στην Ανατολική ΜεσόγειοΜε μία κίνηση οθωμανικού τύπου η κυβέρνηση της Τουρκίας ενεργοποίησε την θρυαλλίδα στην Ανατολική Μεσόγειο.
Η απέλαση του πρέσβη του Ισραήλ από την Άγκυρα ενεργοποίησε την υποβόσκουσα βαθειά κρίση στις σχέσεις των δύο χωρών οι οποίες βαίνουν επιδεινούμενες τα τελευταία δύο χρόνια. Στην κρίση

Η Sony παρουσίασε τα νέα της Tablet!

Στο πλαίσιο της έκθσεης IFA, η Sony παρουσίασε τα νέα της Tablets. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας τα δύο νέα … Tablets, δεν θα ονομάζονται S1 και S2 αλλά Sony Tablet S και Sony Tablet P.

To Tablet P διαθέτει clamshell σχεδιασμό, με δύο οθόνες αφής (5.5 ιντσών) δίνοντας την επιλογή στο χρήστη να χρησιμοποιήσει τη μία ως μόνιτορ και την άλλη ως πληκτρολόγιο ή να τις χρησιμοποιείτε ως μια ενιαία οθόνη. Το βάρος του είναι μόλις 327 γραμμάρια, διαθέτει δύο VGA κάμερες, 4gb εσωτερική μνήμη και micro USB/SD card θύρες.

Η Τουρκία απέλασε τον Ισραηλινό πρέσβη

 
Την απέλαση του Ισραηλινού πρέσβη και τη διακοπή των στρατιωτικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών ανακοίνωσε η Τουρκία, λόγω της... άρνησης του Ισραήλ να ζητήσει συγνώμη για την περυσινή επιδρομή κατά του στολίσκου για τη Γάζα.