Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 11, 2011

Γερμανία: Μας χρωστάνε... 10 Μνημόνια και 558.000 νεκρούς!


Image


Περισότερα από δέκα μνημόνια χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα αποκαλύπτει το νέο τεύχος του περιοδικού ΠΟΛΕΜΟΣ & ΙΣΤΟΡΙΑ που κυκλοφορεί στην Αθήνα και από τις αρχές Οκτωβρίου και στην επαρχία.Αλλά πέρα από το οικονομικό υπάρχουν και οι ψυχές. Οι άνθρωποι. Το ελληνίκό αίμα που χάθηκε.

Δημοσίευση τίτλΑυτό είναι το "Σχέδιο Β'" της κυβέρνησης για την χρεοκοπία!ου


"Σχέδιο Β'" δεν έχει η μόνο η Γερμανία για την περίπτωση που πτωχεύσει η Ελλάδα, αλλά και η... ίδια η Ελλάδα! Όπως αναφέρουν απόλυτα ασφαλείς πηγές της κυβέρνησης στο defencenet.gr, έχει καταρτιστεί το πλάνο πληρωμών των κρατικών υποχρεώσεων σε περίπτωση που δεν εκταμιευθεί καθόλου η 6η δόση του δανείου των 110 δισ. ευρώ ή εκταμιευθεί μέρος της. Δηλαδή, αν επέλθει πιστωτικό γεγονός ή αλλιώς "κραχ".

Ξεκινά η δίκη για τη σφαγή του Διστόμου


Ξεκινά αύριο στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης η δίκη για τη σφαγή των 218 κατοίκων του Διστόμου από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία;ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Μεγάλο κίνδυνο για θερμό επεισόδιο στην Ανατολική Μεσόγειο βλέπουν οι Τούρκοι πολιτικοί αναλυτές αν και κανείς δεν πιστεύει ότι η ένταση μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ, η οποία επηρεάζει άμεσα και την Κύπρο, μπορεί να οδηγήσει σε μια πολεμική σύρραξη.

Έκτακτος ειδικός φόρος σε όλα τα ακίνητα μέσω ΔΕΗΘα ανέρχεται από 0,5 ευρώ και θα φτάνει τα 10 ευρώ ανά τ.μ. - Κόβεται ένας μισθός από τους αιρετούς άρχοντες - Έκκληση στους εφοπλιστές να βοηθήσουν
«Είμαστε σε πόλεμο τα χρήματα αυτά είναι για την άμυνα της χώρας» τόνισε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στα νέα μέτρα  σημειώνοντας ότι αν είχαν αποδώσει τα μέχρι τώρα μέτρα δεν θα χρειαζόταν η κυβέρνηση να καταφύγει σε ένα ακόμα τέλος για να στηριχθεί και να περάσει στα ευρωπαϊκά κοινοβούλια η απόφαση της 21ης Ιουλίου.