Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12, 2011

Προαναγγέλλουν «ναυμαχίες» με Ισραηλινούς οι Τούρκοι«Βίρα τις άγκυρες» είναι ο τίτλος της σημερινής ‘Σαμπάχ’ που αναφέρεται σε έξοδο τριών τουρκικών πολεμικών πλοίων για την ανατολική Μεσόγειο. Η είδηση που αναφέρεται και στα ‘ψιλά’ μερικών ακόμα εφημερίδων έχει ως εξής:
«Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για να πλεύσουν στην ανατολική Μεσόγειο τρεις τορπιλάκατοι του τουρκικού στόλου. Οι τορπιλάκατοι που θα παρέχουν βοήθεια στα πλοία που μεταφέρουν βοήθεια στη Γάζα, πρόκειται να ακολουθήσουν μια πολιτική

LaunchPort: φόρτιση iPad 2 άνευ καλωδίων


Το πολυπόθητο «Άγιο Δισκοπότηρο» της απελευθερωμένης από καλώδια τροφοδοσίας ενέργειας στις ηλεκτρονικές συσκευές παραμένει σχετικά μυστηριώδες. Παρόλο που έχουν γίνει αρκετές μελέτες και έρευνες, με αντίστοιχες υποσχέσεις για την επερχόμενη εξάπλωση της «νέας» αυτής δυνατότητας, δηλαδή να μπορούμε να φορτίζουμε για παράδειγμα το κινητό τηλέφωνο ή την ταμπλέτα μας χωρίς καλώδια, με τη χρήση ενός φορτιστή μόνιμα

Κροκόδειλος… «δεινόσαυρος» στις ΦιλιππίνεςΈναν τεράστιο κροκόδειλο έπιασαν οι ντόπιοι στη Μπουναγουάν και πιο συγκεκριμένα στον ποταμό της περιοχή Αγκουσάν στις Φιλιππίνες.
Το συγκεκριμένο ερπετό, ήταν ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων της περιοχής για πάνω από 20 χρόνια.
Οι κάτοικοι βέβαια, μπορεί να είναι συνηθισμένοι σε κάτι τέτοια… ζωάκια, ωστόσο το συγκεκριμένο ήταν… «ο βασιλιάς των ερπετών…»

Aποπλέουν 3 τουρκικές Φ/Γ για Α.Μεσόγειο - Στενή επιτήρηση από Π.Ν.Με τίτλο "Dog fight στη Μεσόγειο", η τουρκική εφημερίδα «Sabah» αναφέρει ότι τρία τουρκικά σκάφη πρόκειται να αποπλεύσουν τις επόμενες ημέρες για την Αν. Μεσόγειο, σε μια επίδειξη ισχύος που θα έχει στόχο "την εξασφάλιση της ελεύθερης ναυσιπλοΐας στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου". Οι τρεις φρεγάτες θα αποπλεύσουν από το ναύσταθμο της Μαρμαρίδας, ο οποίος ήδη βρίσκεται σε στενή και αδιάκοπη παρακολούθηση...

Η φωτιά πλησιάζει στο Αιγαίο

  • Προετοιμάζεται για όλα η Ελλάδα παρακολουθώντας τον καυγά Ισραήλ - Τουρκίας
  •  
  • Ύψιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις
  •  
  • Εκτιμάται ότι η Τουρκία δεν θα ρισκάρει μία πολεμική σύγκρουση με το Ισραήλ, αλλά θα ξεθυμάνει

Σύλλογος Οικολογίας & Περιβάλλοντος Χίου- ΜΗΛΙΓΚΑΣ-ΠΑΝΤΟΥΚΕΙΟΣ:«Γαίας ατίμωσης»

 
ΘΕΜΑ: Μηλιγκάς - Παντουκειός. «Γαίας ατίμωσης» ή αλλιώς «Τελική καταστροφή του φυσικού ανάγλυφου και του τοπίου της Περιοχής» ή αλλιώς « Για έργα Φαραωνικά λεφτά έχουν , για μισθούς και συντάξεις όχι».
  
Τελικά ξεφύγαμε τελείως. Σ εποχές που ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΜΕ τα ζωνάρια μέχρι ασφυξίας , σφαγιάζοντας μισθούς και συντάξεις , ξευτελίζοντας τον Ελληνικό Λαό και μηδενίζοντας το κράτος πρόνοιας, την ίδια ώρα η τοπική αυτοδιοίκηση υπερβαίνοντας εαυτόν , προκλητικά και δίχως ντροπή προχωρεί σε έργα μαμούθ, 13.000.000 ευρώ φτιάχνοντας σουπερ-γέφυρα και κατεβάζοντας βουνά και βουνοκόρφια σε Μηλιγκά και Παντουκειός. Με άλλα λόγια ο λαός πεινά και αυτοί πετάνε τα λεφτά σε τσιμέντα και εκβραχισμούς.

Εντονες αντιδράσεις από τα "φουσκωμένα" τιμολόγια ΔΕΥΑΧ σε Βροντάδο και χωριά
"Φουσκωμένοι" με το ειδικό τέλος είναι οι λογαριασμοί νερού στους οικισμούς Βροντάδου, Λαγκάδας και Συκιάδας και έντονη είναι η αγανάκτηση των δημοτών.
Η ΛΑΣ με ανακοίνωσή της καλεί τους δημότες να κινητοποιηθούν, η ΝΕ Χίου του Συνασπισμού τονίζει ότι σε καιρούς δύσκολους θα έπρεπε ο Δήμος να δείξει ευαισθησία, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε κυριακάτικα ο αντιδήμαρχος Ομηρούπολης Κώστας Μούνδρος τονίζει ότι θα διευθετηθεί το θέμα.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ
 
Βογκούν οι δημότες μας ό ένας μετά τον άλλον, ιδιαίτερα στους οικισμούς Βροντάδου, Συκιάδας ,Λαγκάδας και γενικά στους πρώην δήμους που είχαν υπηρεσίες ύδρευσης και όχι ανώνυμες εταιρείες τύπου ΔΕΥΑΧ από τα χαράτσια στους λογαριασμούς του νερού, από την αναλγησία της διοίκησης της επιχείρησης και από τη λογική του «δική σου η ευθύνη» για το μετρητή νερού , πλήρωνε τώρα τα πρόστιμα.

Ανακαλύφθηκε «αόρατος» πλανήτης


Αν και οι επιστήμονες δεν μπόρεσαν να τον δουν ποτέ, ο πλανήτης με την ονομασία Kepler-19c πράγματι υπάρχει! Όπως φαίνεται, ο συγκεκριμένος πλανήτης μπόρεσε να ανιχνευθεί μόνο από τις επιδράσεις που έχει στο γειτονικό του πλανήτη, Kepler 19b!