Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2011

Ταχυδρομικό περιστέρι μετέφερε δεδομένα γρηγορότερα από γραμμή ASDL!


 
 
Ένα αρκετά πρωτότυπο πείραμα διεξήχθη από την εταιρεία τηλεμάρκετινγκ The Unlimite μαζί με την αφρικανική κρατική εταιρεία τηλεφωνίας Τelkom.
Ο Ουίνστον, ένα περιστέρι ηλικίας 11 μηνών, έλαβε μέρος στο πείραμα, εκπροσωπώντας την εταιρεία τηλεμάρκετινγκ και συναγωνίστηκε γραμμή ADSL της Τelkom.

SWYP: μια ιδέα για το τι εστί «εκτυπωτής του 21ου αιώνα»Λευτέρης Ξυκομηνός 
www.zougla.gr

Η τεχνολογία συχνά – πυκνά εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς, στον τομέα της έρευνας τουλάχιστον, διότι η μεταφορά μιας ιδέας που αναπτύχθηκε επιτυχώς μέσα σε εργαστήρια, δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων λιανικής. Παρόλα αυτά, ευτυχώς υπάρχει ακόμα η φαντασία ανθρώπων που διαθέτουν μεράκι και αγάπη για την τεχνολογία, έχοντας όμως ως βασικό παράγοντα την εξυπηρέτηση του χρήστη μέσω εύκολης χρήσης, δια ενός κατανοητού περιβάλλοντος / τρόπου «επικοινωνίας» για τον απλό άνθρωπο, που δεν είναι μυημένος και ούτε θέλει να γίνει, στη βαθιά γνώση της τεχνολογίας. Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι μια ιδέα για τον εκτυπωτή του 21ου αιώνα, από την ομάδα «artifact» που ειδικεύεται σε διεθνές επίπεδο, ως

Πρόβα επίθεσης έκαναν οι Τούρκοι;...

  • Σκοπούμενη παρενόχληση στην πολεμική αεροπορία που μετείχε σε άσκηση του Ελληνικού στρατού
Διάχυτος είναι ο προβληματισμός, όχι μόνο στο ΓΕΕΘΑ και στο ΓΕΑ, αλλά και στα άλλα δύο Επιτελεία, το ΓΕΣ και το ΓΕΝ από τις χθεσινή εμπλοκές της Π.Α. με τα τουρκικά μαχητικά για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο: Δεν επρόκειτο περί απλών, άνευ λόγου και αιτίας εμπλοκών, από αυτές που παλαιότερα συνέβαιναν κάθε ημέρα και τα τελευταία δύο χρόνια συμβαίνουν από καιρού εις καιρόν.