Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Οκτωβρίου 11, 2011

Το Μπιγκ Μπεν γερνάει και... γέρνει περισσότερο

Αυξημένη κλίση έχει πάρει το Μπιγκ Μπεν, το «έμβλημα» της πόλης του Λονδίνου, γέρνοντας προς τα βορειοδυτικά με ρυθμό που έχει ενισχυθεί σε... σύγκριση με τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με έρευνα για λογαριασμό της εταιρείας του υπόγειου σιδηρόδρομου και του οργανισμού για τα κτίρια του Κοινοβουλίου.

Ο πύργος έχει πάρει κλίση προς τα βορειοδυτικά με ρυθμό αυξημένο στα 0,9 χιλιοστά το χρόνο, από τα 0,65 χιλ. που ήταν το 2003 -κάτι που μεταφράζεται σε γωνία 0,26 μοιρών. Η απόκλιση έχει ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με την έρευνα, το υψηλότερο σημείο του να έχει μετακινηθεί κατά κάτι λιγότερο από μισό μέτρο από την αρχική του θέση.

HP: Νέου τύπου μνήμη, θα αντικαταστήσει την Flash και SSD δίσκους σε λίγα χρόνια


Λευτέρης Ξυκομηνός
H εταιρεία Hewlett Packard ή αλλιώς γνωστότερη με τα αρχικά «HP», επί σειρά πολλών ετών (δεκαετιών) έχει παρουσία στα τεχνολογικά δρώμενα και εξελίξεις, όχι επειδή παράγει PC, αλλά επειδή δημιουργεί, αναπτύσσει και λανσάρει νέες τεχνολογίες, με καινοτομικές επεκτάσεις στην καθημερινότητά μας.

Η Γαλλία στέλνει πολεμικά σκάφη απέναντι από τον τουρκικό Στόλο


   
Μετά την κόντρα Νικολα Σαρκοζι και Ερντογάν με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου για την αρμενική γενοκτονία, η Γαλλία στέλνει στην περιοχή της γεώτρησης του οικοπέδου 12 μία κορβέτα F792 Premier-Maître L'Her κλάσης D'Estienne d'Orves η όποια κομίζει μήνυμα προς