Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2011

Δείτε εδώ τι περιουσία έχουν αυτοί που σου λένε ότι πρέπει να πεινάσεις για να σωθεί η χώρα !

Για πάρε μια γεύση και πάμε παρακάτω...
Ευ. Βενιζέλος: περίπου 2,7 εκατ. ευρώ μετρητά
Ντόρα Μπακογιάννη: ατομικές καταθέσεις 1,2 εκατ. ευρώ + σύζυγος Ισίδωρος Κούβελος: : 1 εκατ. ευρώ και 2,7 εκατ. δολάρια
Άννα Νταλάρα:
880.000 ευρώ και(μετοχές αξίας 1.8 εκατ. ευρώ λέμε οεο

Μα πόσο βλάκας είσαι τελικά ρε Ελληνα;;; πόσο ;; για πες μου ;;;
ΛΟΙΠΟΝ Ξεκινάμε…. να δούμε και τους άλλους, έτσι για να μην το ξεχνάς ποιο αποφασίζουν για σένα και……
απο πια θέση ! ! !

Λονδίνο - Νέα Υόρκη μέσα σε μία ώρα

Τα αεροπλά … να του μέλλοντος θα σας μεταφέρουν σε μακρινούς προορισμούς μέχρι να… πείτε «κύμινο».

Τα επιβατηγά jet θα μπορούν να πετούν με ταχύτητα πέντε φορές μεγαλύτερη από την ταχύτητα του ήχου, που σημαίνει ότι η πτήση από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη θα πραγματοποιείται σε λιγότερο από… μία ώρα!Σύμφωνα με μια έρευνα από το Ινστιτούτο Μηχανολόγων Μηχανικών της Μ. Βρετανίας αυτά τα αεροσκάφη θα μπορέσουν να κατασκευαστούν μέχρι το τέλος του αιώνα, ως μέρος των προσπαθειών

Κατέλαβαν τη Δ.Ο.Υ. ΜυτιλήνηςΣε κατάληψη του κτηρίου της Δ.Ο.Υ. Μυτιλήνης προχώρησαν σήμερα το πρωί δεκάδες κάτοικοι του Πλωμαρίου, εκφράζοντας έτσι την...

Δραματικές εξελίξεις στις Βρυξέλλες

Διαφωνούν οι ευρωπαίοι ηγέτες με τους τραπεζίτες για το ποσοστό του κουρέματος ενώ η Μέρκελ εκβιάζει οτι θα υπάρξει κανονική χρεοκοπία για την Ελλάδα. Δραματικούς τόνους και απο τον Σαρκοζί με δηλώσεις οτι εαν δεν παρθούν αποφάσεις θα είμαστε κοντά στο τέλος της Ευρωπαικής Ένωσης... 

Με τις διαφωνίες που υπάρχουν είναι δύσκολο να βγεί απόφαση σήμερα κάτι που θα σημάνει άγρια επίθεση των αγορών απο αύριο σε όλες τις χώρες που έχουν πρόβλημα! 

ΑΡΙΟΥΣΙΟΣ: Χειμερινό ωράριο λειτουργίας οινοποιείου

   
 Το Χειμερινό Ωράριο λειτουργίας των Οινοποιητικών Εγκαταστάσεων της εταιρείας μας, στον Εγρηγόρο της Χίου, έχει ως εξής:

Νυκτερινές αερομαχίες στο Αιγαίο για πρώτη φορά μετά από χρόνια...


   
Νυκτερινή επιχείρηση διείσδυσης στο Αιγαίο πραγματοποίησε χθες για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια η τουρκική Αεροπορία (ΤΗΚ), όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΓΕΕΘΑ στο defencenet.gr.
Συγκεκριμένα έξι μαχητικά αεροσκάφη F-16 απογειώθηκαν από το Μπαλίκεσιρ λίγα λεπτά πριν τις 20.00 και μπήκαν στο Αιγαίο στις 20.00 το βράδυ και ενώ το σκοτάδι είχε σκεπάσει το Αρχιπέλαγος από τις 18.34 που είχαμε την δύση του ήλιου.  

Οργή Θεού και λαού - Οι στρατονόμοι έσωσαν τον Π.Μπεγλίτη
Χάρη στην προστασία των στρατονόμων κατάφερε και βγήκε αλώβητος από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης και ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη, όταν εκατοντάδες οργισμένοι από την κυβερνητική πολιτική, άνθρωποι, μέσα και έξω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη, τους επιτέθηκαν.