Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, Οκτωβρίου 28, 2011

Ρόδος: Πέταξαν πορτοκάλια στην εξέδρα των επισήμων

  Με αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών αρχηγών ξεκίνησε και η μαθητική παρέλαση στη Ρόδο. Ο κόσμος που βρισκόταν συγκεντρωμένος... για να παρακολουθήσει την παρέλαση άρχισε να φωνάζει συνθήματα και μάλιστα κάποιοι πέταξαν πορτοκάλια στην εξέδρα των επισήμων.

ΟΧΙ στους επίσημους, στην παρέλαση

Και η Χίος στα βήματα των άλλων πόλεων που «αγανακτισμένοι» πολίτες πραγματοποίησαν διαδήλωση και δεν επέτρεψαν να γίνουν οι παρελάσεις, πριν αποχωρήσουν οι «επίσημοι».

Η HP ανακοινώνει την επιστροφή της στους υπολογιστές και τις ταμπλέτες


Λευτέρης Ξυκομηνός 
Αναδημοσίευση: www.zougla.gr
Ακόμα και οι μεγάλες εταιρείες κάνουν λάθη ή τουλάχιστον λαμβάνουν ριζικές αποφάσεις, οι οποίες στην πορεία εκτιμώνται ως μη-συμφέρουσες, με συνέπεια να επαναπροσδιορίζονται ή αναστρέφονται εντελώς. Άλλωστε από ανθρώπους διοικούνται και οι μεγάλες εταιρείες, συνεπώς οι όποιες κακές

Έναν εφιάλτη ζει μία γυναίκα από την Βρετανία, εξαιτίας των ποδιών της, που μεγαλώνουν σε αντίθεση με το υπόλοιπο κορμί της.

Γυναίκα με τα πόδια γίγας

Συντάκτης Τόνια Φιλιππή


Γυναίκα με τα πόδια γίγας

Η Μάντυ Σέλαρς είναι 34 ετών και πάσχει από μία ασθένεια… άγνωστη!

Η ψύχραιμη αντίδραση Μπεγλίτη βοήθησε στη μη γενίκευση των επεισοδίων. Διαβάστε πως διέφυγε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ημέρα ντροπής για την Ελλάδα
Λαϊκή παρέλαση χωρίς Παπούλια και στρατό
Θρυαλλίδα για την πρόκληση αντιδράσεων είναι η παρουσία οποιουδήποτε πολιτικού σε δημόσιο χώρο. Από τη διαπίστωση αυτή, δεν ξέφυγε ούτε καν ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας. "Παπούλια προδότη παραιτήσου" ήταν το σύνθημα που ακούστηκε στη Θεσσαλονίκη.