Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Νοεμβρίου 08, 2011

o πληκτρολόγιο του μέλλοντος

To πληκτρολόγιο του μέλλοντος

To πληκτρολόγιό σας, σας φαίνεται ότι έχει μείνει πίσω; Οι οθόνες αφής δεν σας πολυενθουσιάζουν και προτιμάτε κάτι το παραδοσιακό, που να αξιοποιεί παράλληλα τις τελευταίες τεχνολογίες;

Έρχεται ο Mozilla Firefox 8

Έρχεται ο Mozilla Firefox 8

Τη νέα έκδοση του προγράμματος πλοήγησης στο ίντερνετ Mozilla Firefox 8, του θα μπορούν να «κατεβάσουν» από σήμερα οι ενδιαφερόμενοι.

Άρθρο – σοκ σε Ελβετική εφημερίδα: Θα ετοιμάσουν με μυστικότητα την επιστροφή στην δραχμή την περίοδο…

Και επειδή τα άρθρα εξ Ελβετίας αποδεικνύονται
τον τελευταίο καιρό “ προφητικά” άλλο ένα που
προετοιμάζει τον κόσμο για την δραχμή.
(Ο αριθμός της σελίδας δεν φαίνεται ολόκληρος, είναι το 17)

Διαβάστε την μετάφραση με τρανταχτές αποκαλύψεις.

Δηλητηριάζουν τους γύπες της Ελλάδας

Σε κρίσιμο σημείο βρίσκονται οι πληθυσμοί του γύπα σε όλη τη χώρα λόγω των δηλητηριασμένων δολωμάτων που κτηνοτρόφοι και κυνηγοί... χρησιμοποιούν -παρανόμως μεν, κατά κόρον δε- προκειμένου να «προστατέψει» ο καθένας τα δικά του πεδία δράσης.

Αν και βασικός στόχος των κτηνοτρόφων και των κυνηγών δεν είναι τα ίδια τα πουλιά, η πρακτική της φόλας έχει φέρει στο όριο εξαφάνισης τους πληθυσμούς των πουλιών, καθώς οι γύπες τρέφονται με τα πτώματα των δηλητηριασμένων ζώων.

Ενθρόνιση νέου Μητροπολίτη 10/11- πρόγραμμα

  
     
Την προσεχή Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, παραμονή της τοπικής επετείου της Απελευθέρωσης της Χίου από τον τουρκικό ζυγό και των πολιούχων της Χίου Αγίων Βικτώρων, θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χίου η τελετή ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ. Μάρκου.

Διαβεβαίωση από Δήμο Χίου ότι θα δημιουργηθεί Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας στη Χίο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Σε συνέχεια εγγράφου προς το ΙΚΑ, Διεύθυνση Αναπηρίας, όσον αφορά το θέμα των υγειονομικών επιτροπών πιστοποίησης αναπηρίας, ο Δήμαρχος είχε επικοινωνία με τον αρμόδιο Δ/ντή Αναπηρίας κ. Ξένο, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι το θέμα θα έχει λυθεί έως τις 20  Νοεμβρίου 2011.

Σαλπάρει η ρωσική αρμάδα για Αιγαίο-Α.Μεσόγειο - Συνέδριο για ΑΟΖ

Μία τεράστια αρμάδα, που αποτελείται από έξι πλοία που αποτελούν την Ομάδα Μάχης Αεροπλανοφόρου  Admiral Kuznetsov, αποπλέει σε 10 ημέρες από τον Βόρειο Ωκεανό και ξεκινάει το μακρύ ταξύδι του για την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, όπου θα βρίσκεται περί τις αρχές Δεκεμβρίου.

Οργανωμένη επίθεση Τουρκίας, Αιγύπτου, Σκοπίων σε εθνικά θέματα

Όλη την ημέρα σήμερα φθάνουν πληροφορίες στην Αθήνα από την Άγκυρα, το Κάιρο και τα Σκόπια ότι οι δηλώσεις Παπανδρέου το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλή προκάλεσαν ήδη τις εξής αντιδράσεις στις γειτονικές μας χώρες:
1. Η δήλωση Παπανδρέου ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει σε έρευνες για το φυσικό αέριο νότια της Κρήτης, προκάλεσε άμεση παρασκηνιακή αντίδραση της Τουρκίας και της Αιγύπτου.

1,5 δις ευρώ έφυγαν από τις ελληνικές τράπεζες μετά την εξαγγελία για το δημοψήφισμα

  Συνεχίζεται η ανάληψη και η φυγή στο εξωτερικό των καταθέσεων των Ελλήνων πολιτών από τις ελληνικές τράπεζες μετά τις απανωτές εξαγγελίες της ελληνικής κυβέρνησης η όπως ισχυρίζεται προσπαθεί να σώσει την ελληνική οικονομία.

Der Spiegel: "Έτοιμη η ... draxmetta για Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία"! Το γερμανικό Der Spiegel μετέδιδε αργά το βράδυ της Δευτέρας πως η συμφωνία για το νέο Έλληνα πρωθυπουργό θα οριστικοποιηθεί σήμερα, ενώ είχε στην ιστοσελίδα του το αποκαλούμενο ‘Plan C’ για την Ευρώπη, με εισηγήσεις που χρονολογούνται από το Φεβρουάριο του 2012 για ουσιαστική «δημιουργία μιας ζώνης δεύτερης ταχύτητας του ευρώ» με τις χώρες

Έναρξη του Imagine Cup 2012: Για δέκατη φορά η πρόσκληση νέων από τη Microsoft


Λευτέρης Ξυκομηνός
Η Microsoft Ελλάς ανακοινώνει την έναρξη του Imagine Cup 2012, του μεγάλου φοιτητικού διαγωνισμού τεχνολογίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.imaginecup.com μέχρι τις 13 Μαρτίου. Ο διαγωνισμός θα έχει και για το 2012 κεντρικό θέμα «Φανταστείτε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία θα συμβάλλει στη λύση των μεγαλύτερων σύγχρονων προβλημάτων», καλώντας με αυτόν τον τρόπο τους νέους να εμπνευστούν από τους οκτώ Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετίας (Millennium Development Goals), όπως αυτοί έχουν καθοριστεί από τον Ο.Η.Ε..