Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, Νοεμβρίου 09, 2011

Ανοίγει η επίσημη κουβέντα για τους εξωγήινους

Ο Λευκός Οίκος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν εξωγήινοι σε έναν πολύ απομακρυσμένο γαλαξία, αλλά διαβεβαίωσε χθες ότι δεν έχει καμία απόδειξη ότι έχουν έλθει σε επαφή με ανθρώπους.
Αυτή η άκρως ασυνήθιστη ανακοίνωση από την πλευρά του Λευκού Οίκου δόθηκε στη δημοσιότητα από σύμβουλο του Ομπάμα στην ιστοσελίδα της αμερικανικής κυβέρνησης, σε απάντηση σε δυο αιτήσεις με υπογραφές μερικών χιλιάδων ανθρώπων που ζητούν την επίσημη θέση του Λευκού Οίκου στο θέμα αυτό.

Αυτοί είναι οι πιο ισχυροί άνθρωποι της τεχνολογίας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το περιοδικό Forbes έκανε τη λίστα με τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του κόσμου.Στην πρώτη θέση σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, βρίσκεται ο Barack Obama, ενώ τέσσερις θέσεις πιο κάτω βρίσκεται ο πιο ισχυρός στο χώρο της τεχνολογίας: ο Bill Gates.

Έκαψαν ελληνικό σπίτι για να γυρίσουν σήριαλ στην Τουρκία

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά από δημοσιεύματα στον τουρκικό τύπο ότι έκαψαν ελληνικό σπίτι στην Καππαδοκία στα πλαίσια των...
γυρισμάτων ενός νέου τουρκικού σήριαλ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Νετγκαζέτε κατά την διάρκεια γυρισμάτων στην Καππαδοκία για το σίριαλ «Η ζωή συνεχίζεται» που θα έρθει στις οθόνες τις επόμενες μέρες, κάηκε ένα ιστορικό ελληνικό σπίτι στην κωμόπολη Μουσταφάπασα της περιοχής Ουργούπ για τις ανάγκες του σεναρίου.

Οι Αλβανοί «κρύβουν» τα μνημεία μας στη Β. Ήπειρο. Αναδεικνύουν μόνο αυτά της Ρωμαϊκής περιόδου!

Για ακόμη μια «στυγνή» πρόκληση των Αλβανών κάνουν λόγο πολλοί Βορειοηπειρώτες, που ισχυρίζονται, ότι οι Αλβανοί...
αποκρύπτουν -τεχνηέντως- αρχαιοελληνικά ευρήματα στην περιοχή της Δερόπολης και αναδεικνύουν μόνο τα Ρωμαϊκά!

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η έκθεση φωτογραφίας που εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο Αργυρόκαστρο, με θέμα την αρχαιοελληνική πόλη της Αδριανούπολης. Η έκθεση εντάσσεται στο...
πλαίσιο της 11ης εβδομάδας της Ιταλικής Γλώσσας. Εκτίθενται 60 φωτογραφίες από τις ανασκαφές που γίνονται τα τελευταία χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Δερόπολης και κυρίως γύρω από το αρχαίο θέατρο των Σωφράτικων, από Ιταλούς και Αλβανούς αρχαιολόγους των Πανεπιστημίων Ματσεράτα και Αργυροκάστρου.

New York Times: Η Ελλάδα ακόμη μία φορά πολεμάει στην πρώτη γραμμή του αγώνα για το μέλλον

του Μαρκ Μαζάουερ*
Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που για να κατανοήσεις το μέλλον της Ευρώπης χρειάζεται να... στραφείς μακριά από τις μεγάλες δυνάμεις στο κέντρο της ηπείρου και να κοιτάξεις προσεκτικά όσα συμβαίνουν στην Αθήνα. Τα τελευταία 200 χρόνια η Ελλάδα ήταν στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης της Ευρώπης. Στη δεκαετία του 1820, στη διάρκεια του αγώνα για την ανεξαρτησία από την οθωμανική αυτοκρατορία, η Ελλάδα έγινε ένα πρώιμο σύμβολο δραπέτευσης από τη φυλακή της αυτοκρατορίας.

Το «φαινόμενο 11:11» πλησιάζει

Το «φαινόμενο 11:11» πλησιάζει

Οι λάτρεις της αριθμολογίας αλλά και εκείνοι της μεταφυσικής, το αποκαλούν «φαινόμενο 11:11». Το γεγονός πως σε λίγες ημέρες το ημερολόγιο θα δείχνει 11 Νοεμβρίου 2011, δηλαδή 11/11/11 έχει πυροδοτήσει δεκάδες σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας.