Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Νοεμβρίου 19, 2011

Εμφανίστηκαν δύο Χανιώτες που αναζητούντο για τον φόνο των Κρι-Κρι στην Σαμαριά

Στην Διεύθυνση Δασών Χανίων εμφανίστηκαν χθες οι δύο Χανιώτες που αναζητούντο για την υπόθεση της δολοφονίας των 4 Κρητικών... αιγάγρων μέσα στο φαράγγι της Σαμαριάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr και οι δύο αρνήθηκαν πως συμμετείχαν στην λαθροθηρία προβάλλοντας κάποια άλλοθι.

Μάλιστα ο ένας εξ αυτών, το κυνηγετικό όπλο του οποίου βρέθηκε στην Σαμαριά, ισχυρίστηκε πως του το είχαν κλέψει.

Περίεργες κατασκευές σε έρημο της Κίνας

Τεράστιες κατασκευές στη μέση κινεζικής ερήμου εντόπισαν οι δορυφόροι της Google.

Περίεργες κατασκευές σε έρημο της Κίνας
Στην πρώτη εικόνα απεικονίζεται κάτι που μοιάζει με τεράστιο περίπλοκο δίκτυο, το οποίο αποτελείται από μεγάλες μεταλλικές λωρίδες. Οι γραμμές είναι άψογα σχηματισμένες και φαίνεται σαν να έχουν σχηματιστεί ώστε να είναι ορατές από δορυφόρους σε τροχιά.

Συνελήφθη ο γιος του Μουάμαρ Καντάφι, Σάιφ αλ- Ισλάμ

Συνελήφθη στα νότια της Λιβύης, ο γιος του Λίβυου πρώην ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι, Σάιφ αλ- Ισλάμ,  όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, Μοχάμεντ αλ Αλάγκι.

4

Ο Σάιφ αλ- Ισλάμ, ο οποίος καταζητείται από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, συνελήφθη στη νότια Λιβύη» δήλωσε ο υπουργός, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

Ετοιμάζεται αεροπορικό κτύπημα κατά του Ιράν;

Image

"Το Ιράν έχει προχωρήσει τις εργασίες για ανάπτυξη ατομικών όπλων". Με αυτή την διαπίστωση  η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ), εξέφρασε την «βαθιά και εντεινόμενη ανησυχία» σε ψήφισμά της για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Προηγήθηκε η διαπίστωση της υπηρεσίας του ΟΗΕ πως φαίνεται  Το ψήφισμα υιοθετήθηκε με 32 ψήφους υπέρ, δύο κατά και μια αποχή.

Αιγαίο: Σε δυο μήνες αύξηση 700%+ των εμπλοκών σε σχέση με το 2010!

Κάθετη αύξηση βλέπουν από τα επιτελεία πως θα παρουσιάσει η τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο με πρόβλεψη για επιδείνωση της κατάστασης τους αμέσως επόμενους μήνες
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει το defencenet.gr τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ είναι κάτι παραπάνω από «διαφωτιστικά»: Μόνο τ6ους δύο τελευταίους μήνες έχει αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθμός των «συμβάντων» στο Αιγαίο, με υπερπτήσεις...

Φυγάς στο εξωτερικό στέλεχος των τουρκικού στρατού


Υψηλόβαθμο μέλος του επιτελείου του τουρκικού στρατού, του οποίου το όνομα εμπλέκεται σε σενάρια ανατροπής της τουρκικής κυβέρνησης, βρίσκει καταφύγιο στην Ρωσία
Για πρώτη φορά στην ιστορία της σύγχρονης Τουρκικής Δημοκρατίας, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του επιτελείου των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων εντάσσεται στην κατηγορία του φυγά στο εξωτερικό και καταζητείται από τις τουρκικές αρχές.