Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Νοεμβρίου 24, 2011

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Κρίσιμη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Φ. Σαχινίδη θα έχει αύριο, Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011, στις 4 μ.μ., η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας στο γραφείο του, με μοναδικό θέμα συζήτησης τις προβλέψεις του κρατικού προϋπολογισμού για μεγάλες μειώσεις στις αποδόσεις στους δήμους της χώρας για το 2012.
Σύμφωνα με την Εισηγητική Έκθεση του προϋπολογισμού 2012 προβλέπονται μειώσεις στην επιχορήγηση των δήμων της τάξης του 32% σε σχέση με φέτος, που επίσης είναι μειωμένη κατά 35% σε σχέση με το 2010. Ειδικότερα οι Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι (ΚΑΠ), από 3,5 δις φέτος, μειώνονται στα 2,4 δις ευρώ, δηλαδή μείωση της τάξης των 1,1 δις ευρώ.Ωστόσο από την αναλυτική

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΔΕΗ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΛΕΕI Η Ε.Ε.

Δεν έχει δικαίωμα η ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα σε κανέναν πολίτη που δεν πληρώνει το φόρο αλλά πληρώνει το ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό απαντάει ο Γερμανός Επίτροπος κ.  Oettinger αρμόδιος για θέματα ενέργειας στον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή.
Πιο συγκεκριμένα,  ο Ν. Χουντής στην ερώτησή του ισχυριζόταν ότι με βάση την κοινοτική νομοθεσία «δεν έχει δικαίωμα το κράτος να επιβάλλει στους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΗ) να διακόψουν την παροχή σε εκείνους τους καταναλωτές που δεν καταβάλλουν το διεκδικούμενο φόρο» αλλά πληρώνουν κανονικά την κατανάλωση του ρεύματος που χρησιμοποίησαν. Τόνιζε ταυτόχρονα ότι πολύ περισσότερο δεν μπορεί να διακοπεί η παροχή σε ευάλωτους καταναλωτές, όπως ορίζει και η σχετική οδηγία 2009/72.

Τουρκία: Επίθεση Κούρδων ενόπλων σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις

Ένοπλοι Κούρδοι εξαπέλυσαν επίθεση σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της νοτιοανατολικής Τουρκίας στη διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις...
άνθρωποι, ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι ασφαλείας.

Οι ένοπλοι -μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (ΡΚΚ)-άνοιξαν πυρ και σκότωσαν δύο μέλη του προσωπικού ασφαλείας και έναν ηλεκτρολόγο την ώρα που έβγαιναν από το όχημά τους στις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις Σέλμο στο Κοζλούκ της επαρχίας Μπατμάν χθες το βράδυ, σύμφωνα με τους αξιωματούχους.

Σε δημοπρασία σεντόνια και σκεπάσματα του Χίτλερ

Στο σφυρί βγαίνουν την επόμενη εβδομάδα τα κλινοσκεπάσματα του Αδόλφου Χίτλερ και εκτιμάται ότι θα πωληθούν για... περισσότερα από 3.500 ευρώ.

Τα σεντόνια μαρτυρούν τις άγνωστες πτυχές της ζωής μιας προσωπικότητας, που έγραψε μια από πιο μαύρες σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας. Ενώ στην Ευρώπη είχε εξαπολύσει πόλεμο, ο Φύρερ ζούσε πολυτελή ζωή και φρόντιζε μέχρι και τα σεντόνια και οι μαξιλαροθήκες του να

AMD FirePro V4900: κάρτα γραφικών υψηλής απόδοσης, προσιτής τιμής, για επαγγελματίες


Λευτέρης Ξυκομηνός
Σχεδόν σε κάθε υπολογιστή, πάσης μορφής τύπου και σύνθεσης, βρίσκεται τουλάχιστον ένα τσιπ γραφικών, υπό τη μορφή «κάρτας» (ξεχωριστής πλακέτας), πάνω στην οποία κατοικοεδρεύει συνοδευόμενο από την αποκλειστική του μνήμη και τα υπόλοιπα απαραίτητα κυκλώματα.

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική μεταγραφή...Ο Messi στην ΕΑ Sports... Συνεργασία του καλύτερου ποδοσφαιριστή του κόσμου με τη μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικών videogame...
Η Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ανακοίνωσε σήμερα ότι η EA SPORTS™ υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Lionel Messi, τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή παγκοσμίως και superstar της Barcelona και της Εθνικής Αργεντινής, ο οποίος θα αποτελέσει τον πρωταγωνιστή της σειράς EA SPORTS FIFA. Η καλύτερη μεταγραφή της τρέχουσας ποδοσφαιρικής σεζόν και νικητής του FIFA Ballon d’Or 2010 θα κάνει το ντεμπούτο του στο εξώφυλλο του FIFA Street τον Μάρτιο του 2012.