Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Δεκεμβρίου 03, 2011

H «τηλεόραση του μέλλοντος» θα κυκλοφορήσει τα επόμενα Χριστούγεννα;

 
 
Πρόκειται για ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα προϊόντα, που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τηλεόραση.Ο λόγος φυσικά για την τηλεόραση της Apple (iTV;), το οποίο εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσει στην αγορά τα επόμενα Χριστούγεννα και θα αλλάξει για πάντα τον κόσμο της τηλεόρασης.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ: Το τουριστικό χωριό του Αίπους είναι ξενοδοχειακή μονάδα!

Τη διαφωνία του για το θέμα της αλλαγής χρήσης του Τουριστικού χωριού του Αίπους εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ Α.Ε., που είναι η διαχειρίστρια εταιρεία. Μάλιστα σημειώνεται ότι ήδη έχουν γίνει ενέργειες και σε καμιά περίπτωση δεν σχεδιάζουν να μετατρέψουν τα 52 διαμερίσματα σε χώρο όπου θα παρέχονται κοινωνικές υπηρεσίες σε ευπαθείς ομάδες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ, στην οποία δεν έχει καμία συζήτηση σχετική με τις προτάσεις που βγήκαν στη δημοσιότητα:

Σημαντικές αναβαθμίσεις σε Office 365 και Skydrive

Σημαντικές αναβαθμίσεις σε Office 365 και Skydrive

Το πρώτο μεγάλο update της Microsoft για την cloud υπηρεσία Office 365, είναι γεγονός.

Με την αναβάθμιση ενισχύεται με περισσότερα από 30 νέα χαρακτηριστικά για ακόμα καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία στο σύννεφο.
Παράλληλα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι 22 επιπλέον αγορές θα έχουν τη δυνατότητα δοκιμαστικής χρήσης της cloud πλατφόρμας, η οποία έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας του επιχειρηματικού κόσμου σε παγκόσμια βάση.

Η μυστηριώδης λίμνη με τους 600 σκελετούς!

Η μυστηριώδης λίμνη με τους 600 σκελετούς!
Η Roopkund, γνωστή ως η "λίμνη των σκελετών", αποτελεί ένα μέρος γεμάτο από άλυτους γρίφους. Βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή των μακρινών Ινδιών, Uttarakand, στα Ιμαλάια Όρη, σε υψόμετρο 5.000 μ.

Νέα κεφαλή για τους πυραύλους ATACMS στα νησιά

 Mια νέα κεφαλή αυξημένης φονικότητας τόσο για τις ρουκέτες του MLRS, όσο και για το τακτικό βλήματα ATACMS, που χρησιμοποιεί τον ίδιο φορέα εκτόξευσης (σύστημα GMLRS+ - Guided Multiple Launch Rocket Systems Plus). αλλά με χαρακτηριστικά που μειώνουν τυχόν παράπλευρες απώλειες, θα παρουσιαστεί στον Ελληνικό Στρατό. Τη νέα κεφαλή ανέπτυξε η Lockheed Martin, σε συνεργασία με την Aerojet.