Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 07, 2011

Τι κρύβεται πίσω από το πρόσωπο της Mona Lisa

Εντόπισε τις κρυφές εικόνες που υπάρχουν πίσω από το πρόσωπο της Mona Lisa, ισχυρίζεται ο καλλιτέχνης Ron Piccirillo, που επιμένει ότι βλέπει ένα λιοντάρι, έναν πίθηκο κι ένα βουβάλι...
Γυρνώντας το πορτρέτο στο πλάι, ο 37χρονος καλλιτέχνης επιμένει ότι υπάρχουν τα τρία ζώα πολύ κοντά στο κεφάλι της γυναικείας φιγούρας, ενώ θεωρεί πως και ένα άλλο ζώο σαν κροκόδειλος ή φίδι υπάρχει στο αριστερό μέρος του σώματός της. Ο

Σε αυξημένη ετοιμότητα οι Φρουροί της Επανάστασης στο Ιράν
ImageΤο παραστρατιωτικό σώμα του Ιράν, οι Φρουροί της Επανάστασης έχουν αυξήσει το επίπεδο ετοιμότητάς τους καθώς υπάρχουν φόβοι για «επίθεση από ξένη δύναμη» έγινε γνωστό σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph.
Η εφημερίδα αναφέρει  ότι ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης  στρατηγός Μοχάμεντ Αλ Τζααφάρι, , διέταξε την ενίσχυση του επιπέδου ετοιμότητας, υπό το φόβο «πιθανών εξωτερικών πληγμάτων και συγκεκαλυμμένων επιθέσεων».
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το Ιράν έχει αρχίσει να καταρτίζει σχέδια για αποστολή πυραύλων

Ο «εξολοθρευτής» της ΤΗΚ καθηλώνεται στο έδαφος λόγω ισραηλινού εμπάργκο

Σοβαρά προβλήματα επιχειρησιακής διαθεσιμότητας αντιμετωπίζει ο στόλος των τουρκικών αεροσκαφών κρούσης F-4Ε 2020 Terminator. Σύμφωνα με πληροφορίες των ελληνικών υπηρεσιών η διαθεσιμότητα των συγκεκριμένων αεροσκαφών δεν ξεπερνά το 40% και βαίνει συνεχώς μειούμενη λόγω του άτυπου εμπάργκο που έχει επιβάλει το Ισραήλ στην Τουρκία (ως γνωστό τα F-4Ε 2020 Terminator έχουν εκσυγχρονιστεί από την ισραηλινή εταιρεία ΙΑΙ).