Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2011

Όταν μιλάνε οι σοφοί... 50 πράγματα που μας έμαθαν!


1. Η ζωή δεν είναι δίκαιη, αλλά ακόμα κι έτσι είναι ωραία...


2. Όταν αμφιβάλλεις για κάτι, απλά κάνε το επόμενο μικρό βήμα.

3. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να σπαταλάς χρόνο μισώντας τον οποιονδήποτε.

4. Μην παίρνεις τον εαυτό σου τόσο στα σοβαρά. Κανένας άλλος δεν το κάνει.

5. Πλήρωνε τις πιστωτικές σου κάθε μήνα.

ΝΕΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΝΝΟ ΣΤΙΣ 36000 ΕΥΡΩ

Δίκαννο Boxall and Edmiston.

Ημιτελές όπλο με ολόκληρες φωτιές της Boxall and Edmiston.

Δύο κατασκευαστές έχουν συνεταιρισθεί και παράγουν ένα δίκαννο ύψιστης ποιότητας στην τιμή έκπληξη των 36000 Ευρώ. Η έκπληξη έγκειται στο ότι άλλα μεγάλα αγγλικά όπλα ίσης ποιότητας έχουν τιμές πάνω από 100 000 Ευρώ.

Τα συμπτώματα της παιδικής κατάθλιψης


Έχουμε συνηθίσει να συνδυάζουμε την κατάθλιψη με τους ενήλικες, αλλά όπως θα διαβάσετε παρακάτω, η συγκεκριμένη πάθηση παρατηρείται και στα παιδιά.
Κάνει την εμφάνιση της έπειτα από καταστάσεις, όπως ένα διαζύγιο, μία μετακόμιση, μία αρρώστια ή ένας θάνατος αγαπημένου προσώπου.

Canon PIXMA iP4950: γρήγορη και υψηλή ποιότητα φωτογραφικής εκτύπωσης, σε προσιτή τιμήΛευτέρης Ξυκομηνός
Συνήθως, όταν θέλουμε υψηλή ποιότητα στις εκτυπώσεις των φωτογραφιών μας, που έχουμε απαθανατίσει με την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή κάμερα (ενίοτε και με κινητό τηλέφωνο), επισκεπτόμαστε ένα κατάλληλο φωτογραφικό κατάστημα. Πλέον όμως, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, μπορούμε να αποκτήσουμε σε προσιτή τιμή έναν εκτυπωτή ιδιαίτερα υψηλής φωτογραφικής απόδοσης και ταχείας εκτύπωσης, ο οποίος, πέραν των αναγκών ενός επαγγελματία ή/και χομπίστα της φωτογραφίας, καλύπτει και τις ανάγκες μιας οικογένειας.

Έρευνα: 20 πράγματα που δεν κάνουμε πια λόγω της τεχνολογίας

Έρευνα: 20 πράγματα που δεν κάνουμε πια λόγω της τεχνολογίας
Μια ενδιαφέρουσα έρευνα δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail, στην οποία εξετάζει συνήθειές μας που άλλαξαν λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας.

 6 μάλιστα στους δέκα απάντησαν ότι η ζωή τους έχει διευκολυνθεί χάρη στην τεχνολογία, καθώς τους επιτρέπει να διατηρούν μια ισορροπία ανάμεσα στην εργασιακή και προσωπική ζωή...

Ο χαμένος πολιτισμός στη Σαχάρα και ο Καντάφι

Ο χαμένος πολιτισμός στη Σαχάρα και ο Καντάφι

Εικόνες από το δορυφόρο της Google αποκάλυψαν τα ερείπια κτισμάτων ενός χαμένου πολιτισμού, θαμμένα στην έρημο Σαχάρα, που χρονολογούνται πριν από τους ρωμαϊκούς χρόνους.

Σύμφωνα με τον καθηγητή αρχαιολογίας Ντέιβιντ Μάτινγκλι, πρόκειται για το χαμένο πολιτισμό των "Garamantes".

Θηλιά θανάτου από τις τράπεζες

Θηλιά θανάτου από τις τράπεζες
του Κώστα Χαρδαβέλλα
Σε 26 μέρες από σήμερα (1/1/2012) οι ελληνικές Τράπεζες τραβάνε το σχοινί του βρόγχου που βρίσκεται γύρω από το λαιμό χιλιάδων ελληνικών επιχειρήσεων και ουσιαστικά τις οδηγούν στον αφανισμό.

Απόφαση όλων των ελληνικών Τραπεζών είναι από 1/1/2012 να μην προεξοφλούν τις επιταγές των συναλλασσομένων, γεγονός που θα σημάνει μία τρομακτική έλλειψη ρευστότητας στην αγορά.
Σήμερα το πρωί υπήρξε μία δραματική έκκληση εμπορικών συλλόγων στην κυβέρνηση, αλλά και στην Τράπεζα της Ελλάδος να μην εφαρμοστεί το μέτρο που είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει στο

Τα 10 πιο τρομακτικά «τέρατα» που δεν είναι… της φαντασίας μας

 


Έχουν προκαλέσει σημαντικές ψυχολογικές φοβίες. Έχουν χτίσει φρικιαστικούς μύθους γύρω από το όνομά τους. Έχουν πρωταγωνιστήσει σε θρίλερ, αποδεικνύοντας πως μία από τις μεγαλύτερες πηγές τρόμου είναι η… ποικιλία της φύσης. Τα δέκα πλάσματα που ακολουθούν, προκαλούν το λιγότερο ανατριχίλες ή εφιάλτες, μόνο και μόνο με την ύπαρξή τους. Διαβάστε αν τολμάτε.