Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 12, 2011

Αφήνουν απλήρωτους τους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά


 
Το γιορτινό κλίμα των ημερών φαίνεται πως δεν έχει συγκινήσει τους ιθύνοντες του Υπουργείου Εσωτερικών, οι οποίοι έχουν αφήσει στο έλεος του θεού τους Δήμους της χώρας. Οι υποσχέσεις και οι εξαγγελίες περί λύσης στο πρόβλημα των άδειων ταμείων των ΟΤΑ που είχε δώσει ο Υφυπουργός

ΈΚΤΑΚΤΟ : Ο βαρυποινίτης Βλαστός ξεκίνησε την εξέγερση στις Φυλακές

 
Στην προσπάθεια του να αποδράσει ο γνωστός βαρυποινίτης Π. Βλαστός με άλλους τρεις συγκρατούμενους του, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ξέσπασε η εξέγερση μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Νέα νυχτερινή πρόκληση από την Τουρκία στο Αιγαίο!

Επανήλθαν οι Τούρκοι  με νυχτερινή πτήση- πρόκληση στο Αιγαίο- αλλά και σωρεία παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου. Η νυχτερινή πρόκληση έγινε πριν από λίγο, με σχηματισμό F-16 που μπήκαν παράνομα στο FIR Aθήνας.

Τι είναι το ρίγος και πού οφείλεται

Τι είναι το ρίγος και πού οφείλεται
Aντιμετωπίστε τις «κρυάδες» με τον καλύτερο τρόπο.

 Το ρίγος είναι η αντίδραση του οργανισμού σε οποιοδήποτε ερέθισμα που τον κάνει να αυξήσει με

Θα δούμε την Κιβωτό της Διαθήκης;

Θα δούμε την Κιβωτό της Διαθήκης;
Ένα απλό πρόβλημα υγρασίας στη στέγη ενός ναού μπορεί να γίνει η αφορμή για να φανερωθεί στα μάτια όλου του κόσμου η θρυλική Κιβωτός της Διαθήκης!

Κατά 50 μέτρα μετακίνησε ο σεισμός της Ιαπωνίας τον πυθμένα της θάλασσας

Η μία μετά την άλλη έρχονται στο φως οι αποκαλύψεις για τις επιπτώσεις του καταστροφικού σεισμού...
στην Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου τόσο στην υγεία όσο και στο περιβάλλον. Έπειτα από τις μετρήσεις εμπειρογνώμονα της Greenpeace, σύμφωνα με τις οποίες τα επίπεδα ραδιενέργειας σε απόσταση 60 χλμ. από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα, σε μια περιοχή που δεν έχει εκκενωθεί είναι δεκαπλάσια του μέγιστου επιτρεπόμενου ορίου, σειρά έχει η αποκάλυψη ότι το φονικό

Τρίωρη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη

Σε τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι, προχωρεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου η ΑΔΕΔΥ, "ημέρα δράσης των εργαζομένων στο Δημόσιο", όπως την ονομάζει. Όπως καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ...  με πρόσχημα το χρέος "επιχειρείται να αφαιρεθεί από τους εργαζόμενους και τους λαούς κάθε κατάκτηση και δικαίωμα που έχει κερδηθεί με αγώνες τον τελευταίο αιώνα".
 
"Αποκαλύπτεται, πλέον, ότι το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό, παρά τις έντονες ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει στην Ελλάδα εξαιτίας του πελατειακού πολιτικού συστήματος, και δεν οφείλεται στο υποτιθέμενο "τεράστιο" Δημόσιο ή στους δήθεν "τεμπέληδες Έλληνες", αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, τα μέλη της ΑΔΕΔΥ. 

Το Ιράν επιμένει: "Πρώτα χτυπάμε την ασπίδα του ΝΑΤΟ στην Τουρκία"
Image
Ο Χουσεΐν Ιμπραχίμι, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής και Εθνικής Ασφάλειας της ιρανικής Βουλής, δήλωσε πως σε μια πιθανή επίθεση ενάντια στο Ιράν, θα χτυπήσουν "οπωσδήποτε" την αντιπυραυλική ασπίδα στη Μαλάτια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα askerhaber-tourkikanea.gr
Ο Ιμπραχίμι επανέλαβε στην ουσία την προειδοποίηση του Στρατηγού–Διοικητή των Δυνάμεων Διαστήματος και Αεροπορίας, Εμίρ Αλή Χατζιζάντε, πριν από δύο εβδομάδες, ότι "Σε μια πιθανή επίθεση θα χτυπήσουμε πρώτα την αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ στην Τουρκία και μετά θα στραφούμε σε άλλους στόχους".