Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 15, 2011

Στα σκαριά νέα παράταση για τα αυθαίρετα

Στα σκαριά νέα παράταση για τα αυθαίρετα

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να υπάρξει νέα παράταση της προθεσμίας για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων κτισμάτων, ο υπουργός περιβάλλοντος, Γ. Παπακωνσταντίνου.

Σε ομιλία του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, ο υπουργός τόνισε πως δεν αποκλείεται να υπάρξει και το ενδεχόμενο της μείωσης των προστίμων.

Απαγόρευση πλειστηριασμών μέχρι το τέλος του 2012

Απαγόρευση πλειστηριασμών μέχρι το τέλος του 2012
Την παράταση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών μέχρι το τέλος του 2012 από τις τράπεζες αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Η συγκεκριμένη ρύθμιση θα προβλέπεται σε πράξη νομοθετικού περιεχομένου, που θα υποβληθεί  προς κύρωση στη Βουλή το ταχύτερο δυνατόν.

Σοβαρή έλλειψη σκληρών δίσκων, η παρενέργεια των πλημμυρών στην Ταϊλάνδη

Σοβαρές παρενέργειες στη βιομηχανία υπολογιστών προκαλούν οι πρόσφατες πλημμύρες στην Ταϊλάνδη, λόγω των οποίων σταμάτησε η παραγωγή σκληρών δίσκων στη χώρα.
Η Intel ανακοίνωσε ότι το πρόβλημα περιορίζει τις πωλήσεις, όπως είχαν προειδοποιήσει νωρίτερα και άλλες μεγάλες εταιρείες.

«Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει έλλειψη σκληρών σε όλη τη βιομηχανία ως αποτέλεσμα της καταστροφής» είχε δηλώσει στα μέσα Οκτωβρίου ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Τιμ Κουκ. Όπως αναφέρει το Reuters, ανάλογες προειδοποιήσεις, λιγότερο ή περισσότερο απαισιόδοξες, έχουν εκδώσει το τελευταίο διάστημα και οι Hewlett-Packard, Dell, Lenovo και Acer.

ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

 Σε κακή κτιριακή κατάσταση βρίσκεται το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βροντάδου με τη στέγη να στάζει και τους τοίχους να είναι μέσα στην υγρασία. Το καλοκαίρι ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου με δικά του