Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 22, 2011

Windows 7 64bit: Νέα τρύπα ασφαλείας Μια νέα τρύπα ασφαλείας εντοπίστηκε από ερευνητή με το nickname «w3bd3vil» (Twitter account) στα Windows 7 64bit, που μπορεί να οδηγήσει... στη blue screen of death (BSOD) ενώ μπορεί να επιτρέψει την απομακρυσμένη εκμετάλλευση τους.

Είναι αυτός ο άνδρας η... Μόνα Λίζα;

Είναι αυτός ο άνδρας η... Μόνα Λίζα;

Οι περισσότεροι μελετητές θεωρούν ότι το πιο διάσημο πορτρέτο του Λεονάρντο ντα Βίντσι, η Μόνα Λίζα απεικονίζει την Λίζα Γκεραρντίνι, τη σύζυγο ενός πλούσιου εμπόρου μεταξιού της Φλωρεντίας.

Ο θρύλος της μούμιας του Τιτανικού

Ο θρύλος της μούμιας του Τιτανικού
Υπήρχε ή όχι μια μούμια μέσα στον Τιτανικό που κουβαλούσε μαζί της κακοτυχία; Πρόκειται πράγματι για την επονομαζόμενη «καταραμένη μούμια» που φυλάσσεται σήμερα στο Βρετανικό μουσείο;

Canon PowerShot SX40 HS: πολλαπλές δυνατότητες, υψηλή ποιότητα 12.1 MPixel και βίντεο 1080p


Λευτέρης Ξυκομηνός
Μπορεί οι οικονομικές συνθήκες να έχουν αλλάξει πρόσωπο, σαφώς προς δυσμενέστερες καταστάσεις, εντούτοις υπάρχουν κάποια επαγγέλματα ή χόμπι (για όσους δύνανται να τα διατηρήσουν) που δεν γίνεται να μην ακολουθούν τις εξελίξεις και τις προσφορές της τεχνολογίας – όπως για παράδειγμα η επαγγελματική φωτογραφία. Η νέα PowerShot SX40 HS φωτογραφική

Το iPad 3 αναμένεται σε τρεις – τέσσερις μήνες;


Λευτέρης Ξυκομηνός
Η ταϊβανέζικη ιστοσελίδα «DigiTimes», με πληροφορίες από δικές της πηγές εντός της βιομηχανίας, ισχυρίζεται ότι το νέο iPad 3 της Apple είναι ήδη υπό κατασκευή και μάλιστα ο ρυθμός παραγωγής θα φθάσει τα 9,5 με 9,8 εκατομμύρια συσκευές μέχρι τη λήξη του πρώτου τριμήνου του 2012.

Αμερικανός Α/ΓΕΕΘΑ: "Είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε το Ιράν"!

Με μια δήλωσή του που ενδέχεται να αποτελέσει την απαρχή τραγικών -όπως ανέφερε ο ίδιος- εξελίξεων στη Μέση Ανατολή ο Αμερικανός αρχηγός του μικτού επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων στρατηγός Martin Dempsey ξεκαθάρισε σήμερα πως οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν φτάσει σε ένα σημείο από άποψη προετοιμασίας ώστε είναι έτοιμες να διεξάγουν επιχειρήσεις εναντίον του Ιράν, εάν απαιτηθεί.