Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Δεκεμβρίου 24, 2011

ΔΗΠΕΘΕ Β. Αιγαίου: λύνονται τα... μάγια των χρεών


Φαίνονται να λύνονται τα… μάγια από τα χρέη του ΔΗΠΕΘΕ Βορείου Αιγαίου που το τέλος του χρόνου το βρίσκει να απολαμβάνει και πάλι την απαιτούμενη φορολογική και ασφαλιστική χρηματοδότηση έτσι ώστε να λαμβάνει και πάλι τις επιχορηγήσεις από Υπουργείο Πολιτισμού και να σχεδιάζει για την επόμενη χρονιά τις δικές του παραγωγές.

Ενεργοποίηση Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων- επίτιμος Πρόεδρος ο Μητροπολίτης κ. Μάρκος


 Ενεργοποιείται η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων, που βάση νόμου λειτουργεί σε κάθε Πρωτοδικείο, ύστερα από τις καταιγιστικές ειδήσεις με εμπλοκή ακόμα και ενηλίκων στην εγκληματική συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά αλλά και την εισχώρηση της ακόμα και σε μαθητές του γυμνασίου.

Ο θάνατος του Κιμ Γιονγκ Ιλ τάραξε τη φύση

Ο θάνατος του Κιμ Γιονγκ Ιλ τάραξε τη φύση

Διάφορα φυσικά φαινόμενα ακολούθησαν την ανακοίνωση του θανάτου του ηγέτη της Β. Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph», η οποία επικαλείται το κρατικό πρακτορείο της Β. Κορέας KCNA, ο πάγος έσπασε, ο ήλιος έλαμψε και ο ερωδιός υποκλίθηκε στον πατέρα του εκλιπόντα ηγέτη.

ΈΚΤΑΚΤΟ: Τουρκικά πολεμικά ανάμεσα σε "Όμηρο" και "Λεβιάθαν"


  Πριν λίγο σύμφωνα με ισραηλινές πηγές, δύο τουρκικά πολεμικά σκάφη, μία κορβέτα και μία φρεγάτα, έλαβαν θέση μεταξύ της στενής θαλασσιας περιοχής που χωρίζει το ισραηλινό κοίτασμα "Λεβιάθαν" από το "Οικόπεδο 12" της Κύπρου, όπου πραγματοποιεί γεώτρηση η πλατφόρμα "Όμηρος" της Noble Energy.
Οι κινήσεις των Τούρκων έγιναν αντιληπτές από UAV που περιπολούσε νότια της Κύπρου, όταν τα δύο σκάφη, ξαφνικά ενώ βρισκόντουσαν στα βορειοανατολικά, έλαβαν πορεία νότια. 
Από εκείνη την στιγμή παρακολουθούνται από το ισραηλινό Ναυτικό που έχει στείλει δύο περιπολικά στην περιοχή.
Στην περιοχή βρίσκονται και ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη για να συνδράμουν αν χρειαστεί στα ισραηλινλα περιπολικά, αφού η δύναμη των τελευταίων είναι πολύ μικρή σε σχέση με αυτή των τουρκικών σκαφών, ενώ μία πηγή ανέφερε ότι έχει σταλεί και ισραηλινό υποβρύχιο να επιτηρεί τα τουρκικά σκάφη, γιατί υπάρχει και η πληροφορίες ότι τα τουρκικά σκάφη συνοδεύονται από τουρκικό υποβρύχιο.
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, τι τύπου είναι οι φρεγάτα, αν είναι O.H.Perry ή ΜΕΚΟ 200ΤΝ, αλλά η κορβέτα είναι Α69.
Είναι η πρώτη φορά από την έναρξη της κρίσης τον περασμένο Σεπτέμβριο που οι Τούρκοι παίρνουν τέτοια θέση μεταξύ των δύο κοιτασμάτων.
Θα σας κρατάμε ενήμερους για οτιδήποτε νεότερο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr