Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Δεκεμβρίου 27, 2011

Ημιβύθιση τουρκικού πλοίου στη Σάμο

Ημιβύθιση ενός τουρκικού φορτηγού πλοίου το οποίο μετέφερε λίπασμα, στη θαλάσσια περιοχή 18 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σάμου, εντός του FIR Αθηνών....

Τα 12 μέλη του πληρώματος εγκατέλειψαν το σκάφος και διασώθηκαν από παραπλέον τουρκικό σκάφος.
Στην περιοχή έσπευσαν, επίσης, δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος και ένα ελικόπτερο Super Puma, ωστόσο, ο κυβερνήτης του σκάφους αρνήθηκε να δεχτεί βοήθεια.

«Η Τουρκία είναι χώρα που απειλεί όλο τον κόσμο»

Η Τουρκία "απειλεί όλο τον κόσμο" και "δεν είναι μια χώρα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων", δήλωσε σήμερα ο πρώην υπουργός Βιομηχανίας... της Γαλλίας Πατρίκ Ντεβετζιάν αναφερόμενος στο νομοσχέδιο που ποινικοποιεί την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων, το οποίο εγκρίθηκε την Πέμπτη από την Εθνοσυνέλευση.

"Η Τουρκία είναι μια χώρα που απειλεί όλο τον κόσμο", δήλωσε ο αρμενικής καταγωγής βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος UMP στο ραδιοσταθμό France Inter, αναφέροντας "το Ισραήλ, την Κύπρο, την Ελλάδα".

Σκηνικό Ιμίων έστησαν οι Tούρκοι μεταξύ Χίου και Σάμου


 
 Σκηνικό Ιμίων στήθηκε σήμερα το πρωί μεταξύ Σάμου και Χίου με τουρκικό φορτηγό πλοίο να εκπέμπει σήμα κινδύνου, να αρνείται την ελληνική βοήθεια και τελικά η περισυλλογή του πληρώματος εντός του ελληνικού χώρου αρμοδιότητας έρευνας και διάσωσης, να γίνει από τουρκικό παραπλέον σκάφος.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΣΩ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ Β.Δ. ΧΙΟ ΤΟ 1996 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΛΜΑΖ

Στα τέλη Ιουλίου του 1996 είχε ξεσπάσει μεγάλη Πυρκαγιά στη Β.Δ. Χίο (Νεητούρια, Αγ. Γαλάς, Τρύπες, Παρπαριά, Πυραμά, Βολισσός, Ποταμιά) που είχε αποτεφρώσει περισσότερα από 21.000 στρέμματα στις τρεις και πλέον μέρες που έκαιγε, καταστρέφοντας χορτολιβαδική και δασική έκταση, καθώς και αγροτικές καλλιέργειες. Την ίδια περίοδο στην Ελλάδα είχε συμβεί μπαράζ πυρκαγιών και σε άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στην Μακεδονία, κάτι που σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο πρώην Τούρκος Πρωθυπουργός, Μ. Γιλμάζ σε τουρκική εφημερίδα οφείλεται στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες που υλοποιούσαν μυστικό σχέδιο της τουρκικής κυβέρνησης της Τ. Τσιλέρ.

iPad 3 την 24η Φλεβάρη 2012, στην ημερομηνία γέννησης του Steve Jobs;


Λευτέρης Ξυκομηνός
Πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στην αναμενόμενη κυκλοφορία της νέας συσκευής τύπου ταμπλέτας από την Apple, οι φημολογίες περί της ακριβούς ημερομηνίας έλευσης φουντώνουν.