Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28, 2011

Πέντε με οκτώ τρισ. κ.π. φυσικού αερίου στο Οικόπεδο 12

Πέντε με οκτώ τρισ. κ.π. φυσικού αερίου στο Οικόπεδο 12

Ανεξάρτητη ενεργειακά θα καταστεί η Κύπρος από την αξιοποίηση τους φυσικού αερίου, στο οικόπεδο 12 της κυπριακή ΑΟΖ, όπου πραγματοποιούνται οι ερευνητικές γεωτρήσεις, δήλωσε ο Δημήτρης Χριστόφιας.

Online αναζήτηση εξωγήινης ζωής

Online αναζήτηση εξωγήινης ζωής

Τη βοήθεια εθελοντών ζητούν Αμερικανοί επιστήμονες για να ψάξουν για σημάδια εξωγήινης ζωής στις εικόνες της Σελήνης που έχει τραβήξει το αναγνωριστικό διαστημόπλοιο της NASA "LRO".

Τι χρειάζεται για να καταθέσετε τις πινακίδες κυκλοφορίαςΧιλιάδες είναι οι ιδιοκτήτες που καταθέτουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να γλυτώσουν τα υπέρογκα έξοδα που αφορούν κυρίως στα τέλη κυκλοφορίας. Τα νούμερα είναι πολύ ψηλά και σε αρκετές περιπτώσεις τριπλάσια από την περσινή χρονιά ακόμα και σε «ακριβές» περιοχές, όπως για παράδειγμα το Κολωνάκι.

Φήμες επί φημών: στα σκαριά η επαναστατική Apple-τηλεόραση εντός του 2012;


Λευτέρης Ξυκομηνός
Μια από τις μεγαλύτερες αγάπες του Steve Jobs ήταν η τηλεόραση.

Σε αρκετές συνεντεύξεις που παραχώρησε, στο πέρας των τριών δεκαετιών δραστηριότητάς του στο τεχνολογικό τοπίο, είχε εκφράσει επανειλημμένα θαυμασμό για το άριστο επιχειρηματικό μοντέλο των προ-παππούδων μας.

Δημοτικό το Λιμενικό Ταμείο Χίου από το νέο έτος


«Με απόφαση μας λαμβάνουν από τις αρχές του έτους την διοίκηση των λιμενικών ταμείων οι πρώτοι 7 δήμοι που πληρούν τις προϋποθέσεις. Με αυτή μας την απόφαση δείχνουμε έμπρακτα ότι το κεντρικό κράτος, εμπιστεύεται την τοπική αυτοδιοίκηση για τη συνολική ανάπτυξη της χώρας μας. Και κάνουμε δεκτό ένα αίτημα της τοπικής αυτοδιοικήσεως που εκκρεμούσε από το 2003, δημιουργώντας σκιές στις σχέσεις της κεντρικής κυβερνήσεως και των τοπικών κοινωνιών».

Μηδενικές αυξήσεις στα ανταποδοτικά τέλη- αποφάσεις Δ.Σ. Χίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  

Μεταξύ των θεμάτων, που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Δεκεμβρίου 2011, ήταν η απόφαση για μηδενική αύξηση στα ανταποδοτικά τέλη του δήμου Χίου για το 2012,προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οι δημότες μας σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.