Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Δεκεμβρίου 31, 2011

Στους Επισκέπτες του Blog
Εύχομαι
Ευτυχισμένο το 2012

Πως θα προλάβουμε το μεθύσι και τι μπορούμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε τα συμπτώματα και το hangover

του Aλέξανδρου Γιατζίδη, M.D 
Γιορτές και η κατανάλωση αλκοόλ αυξάνεται. Καλό λοιπόν θα ήταν να γνωρίσουμε απλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, για να προλάβουμε... την μέθη αλλά και δεν τα καταφέρουμε για να αντιμετωπίσουμε τα συμπτώματα της.

Τι να κάνετε για να μην μεθύσετε:

-Μη αναμειγνύεται διαφορετικά ποτά.
-Πίνετε αρκετό νερό μαζί με το ποτό σας.

Πως να κρατήσετε το σπίτι σας πιο ζεστό!

 Ο χειμώνας είναι εδώ και οι πρώτες νιφάδες χιονιού πέσανε ήδη! Όμως παρόλο που η θερμοκρασία πέφτει δεν συμβαίνει το ίδιο...
και με την τιμή του πετρελαίου ή του ηλεκτρικού ρεύματος. Για αυτό ήρθε η ώρα να δείτε πως θα κρατήσετε την φωλιά σας όσο πιο ζεστή γίνεται, ακολουθώντας τις παρακάτω ανέξοδες και εύκολες προτάσεις!

Τα διεθνή γεγονότα που σημάδεψαν το 2011

Τα διεθνή γεγονότα που σημάδεψαν το 2011

Επιμέλεια: Κώστας Τζεβελέκος
Ο θάνατος του ηγέτη της Αλ Κάιντα, οι εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο, το φονικό τσουνάμι στην Φουκουσίμα, η παγκόσμια οικονομική κρίση, η πτώση και ο θάνατος του Καντάφι, οι εξεγέρσεις στη Συρία και ο μανιακός δολοφόνος του Όσλο είναι μερικά από τα διεθνή γεγονότα που σημάδεψαν το 2011.

Πρωτοχρονιάτικα καραβάκια 2011, υπό την αιγίδα του Δήμου Χίου


  
 Ο Δήμος Χίου, μέσω του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας, σε συνεργασία με την Περιηγητική Λέσχη Χίου διοργανώνει στη πλατεία Βουνακίου τον καθιερωμένο διαγωνισμό με τα Αγιοβασιλιάτικη Βαποράκια.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα γίνει ο διαγωνισμός.

Με θύελλα Su-33, μπαίνει στο FIR Αθηνών η "κόκκινη" αρμάδα Ο μεγαλύτερος ρωσικός στόλος που έχει πλεύσει στην Μεσόγειο από την εποχή των τσάρων, ξεκινά μείζονες αεροναυτικές ασκήσεις σε περιοχή εντός του FIR Αθηνών, νοτιοδυτικά της Πύλου, σε απόσταση μόλις 60 ν.μ. από τις ακτές της Πελοποννήσου, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΥΠEΘΑ στο defencenet.gr.