Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, Απριλίου 13, 2012

Ελληνικοί πύραυλοι κλείδωσαν τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη στην Χίο!

 
Πάλι… φαντάσματα βλέπουν -ή κατασκευάζουν – οι Τούρκοι στο Αιγαίο για να προβάλλουν τους αβάσιμους ισχυρισμούς τους περί δήθεν αποστρατικοποιμένων νησιών και άλλους δράκους!
Η Cumhuriyet στην πρώτη σελίδα και με τον τίτλο «Οι πύραυλοι κλείδωσαν στα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη», ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα η οποία ως επί το πλείστον απαντά με αερομαχίες στις πτήσεις των τουρκικών αεροπορικών δυνάμεων στον διεθνή εναέριο χώρο στο Αιγαίο...
κλείδωσε για πρώτη φορά στα τουρκικά αεροσκάφη τα πυραυλικά συστήματα που έχει εγκαταστήσει στα νησιά των οποίων… απαγορεύεται ο εξοπλισμός. Το Αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου διαμαρτυρήθηκε, λέει,  για την Ελλάδα στο Τουρκικό ΥΠΕΞ αναφορικά με το… συμβάν που σημειώθηκε στις 5 Απριλίου ΒΑ της Χίου και ζήτησε να γίνουν τα απαιτούμενα.
Τέτοιο συμβάν βέβαια δεν υπήρξε μας λένε αρμόδιες πηγές . Αλλά και να υπήρχε, λέμε εμείς, ποιος θα καθορίσει τι είδους αεράμυνα θα εφαρμόσουμε, οι Τούρκοι; Έμπειροι αναλυτές εκτιμούν ότι ο ισχυρισμός προβάλεται, ίσως βασιζόμενοι σε κάποια »’ραδιοαρβύλα», για να πουν τα περί… αποστρατικοποίησης, επειδή έγινε η άσκηση »Αιγιαλός» στη Σαμοθράκη, παρά τα τουρκικά διαβήματα!
Παραμύθια της Χαλιμάς!
http://www.prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου