Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Απριλίου 07, 2012

ΤΟ VOYAGE ΣΤΗ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΚΕΤΟΠΟΛΕΜΟ


Η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα Αποστολία Λύκου σε συνεργασία με το Τμήμα Τουρισμού της Π.Ε. Χίου και το Γραφείο Τουρισμού του ΕΟΤ Γαλλίας – Παρίσι, επιμελήθηκε πρόγραμμα φιλοξενίας του θεματικού καναλιού ανακάλυψης / ταξιδιών VOYAGE προκειμένου να γυρίσει εκπομπή με θέμα τον Ρουκετοπόλεμο και γενικότερα το νησί μας, τη Χίο.

Η εκπομπή θα είναι διάρκειας 26 λεπτών, θα προβληθεί στα πλαίσια της σειράς “Ville en Fete” που προβάλει τις πρωτότυπες γιορτές που πραγματοποιούνται σε πόλεις ή χωριά ανά τον κόσμο. Η προβολή θα αρχίσει από τον Ιούνιο 2012 και επί 2 μήνες θα μεταδοθεί άλλες 12 φορές σε διαφορετικές ώρες, απόγευμα ή βράδυ. Στη συνέχεια τα επόμενα 3,5 χρόνια θα προβάλλεται 8 φορές το χρόνο δηλαδή επιπλέον άλλες 96 προβολές.

Το τηλεοπτικό συνεργείο θα παραμείνει στη Χίο από 11 έως 17 Απριλίου και εκτός από την παρουσίαση του ρουκετοπόλεμου, θα πραγματοποιήσει γενικότερη παρουσίαση του νησιού και των εθίμων του (βάψιμο αυγών, στολισμός και περιφορά επιταφίου, πασχαλινό γλέντι κ.α.) αλλά και σύντομες συνεντεύξεις με τους κατοίκους.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.chiospress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου