Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Μαΐου 08, 2012

Φιλοζωϊκός: παζάρι στην πλατεία Βουνακίου- συγκέντρωση αντικειμένων

Παζάρι με μεταχειρισμένα αντικείμενα (cd, βιβλία, dvd, παιχνίδια, διακοσμητικά κτλ) πραγματοποιεί ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου στην πλατεία Βουνακίου, το Σάββατο, 26 Μαΐου 2012.

 Μάλιστα όποιος έχει κάτι που δεν χρειάζεται πλέον και είναι σε καλή κατάσταση, μπορεί να το αφήσει στο γραφείο της ΑIESEC, στο πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Όποιος επίσης ενδιαφέρεται να υιοθετήσει κάποιο σκύλο, τις τελευταίες ημέρες βρέθηκαν δύο κουτάβια εγκαταλελειμμένα και φιλοξενούνται προσωρινά από μέλος του Φ.Σ.Χ μέχρι να βρεθεί μια οικογένεια για να τα υιοθετήσει.
Το νέο Δ.Σ. του Φιλοζωϊκού, νοιώθει την ανάγκη να τονίσει ότι θα προσπαθήσει να συνεχίσει το έργο του προηγούμενου Δ.Σ. και ειδικά του τέως προέδρου του Βασίλη Αγιαννίδη, ενώ ευχαριστεί τον αντιδήμαρχο Χίου Παντελή Στεφάνου για τη βοήθεια του Δήμου, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η στείρωση πολλών αδέσποτων σκύλων.
Ο Φιλοζωικός εξάλλου μετά τη βοήθεια που είχε από τις φοιτήτριες από την Κίνα, που μέσω AIESEC βρέθηκαν στο νησί μας, έχει τώρα τη βοήθεια δύο φοιτητών από τη Βραζιλία, του Bruno και της Brunna, τους οποίους και ευχαριστούν.
www.chiosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου