Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, Μαΐου 11, 2012

Κυκλοφόρησε το νέο SYM, Citycom 300i CBS

Το scooter της SYM, Citycom 300i έχοντας αποδείξει την αξιοπιστία του, δημιούργησε τη δική του τάση στην αγορά των 300αριών scooter με μεγάλους τροχούς.
Πρόσφατα το Citycom 300i δέχθηκε αισθητικές και χρωματικές παρεμβάσεις οι οποίες ανανέωσαν το χαρακτήρα του και την εμφάνισή του. Η ανανέωση του Citycom όμως, δε σταμάτησε στο αισθητικό κομμάτι. Σήμερα, το 300άρι scooter της SYM εφοδιάζεται με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, εξελίσσοντας το σύστημα φρένων του οχήματος. Το Citycom 300i CBS διαθέτει εμπρός δίσκο 260 χιλ., ενώ το πίσω φρένο αποτελείται από ένα δίσκο 260 χιλ. που συνδυάζεται με το μπροστινό σύστημα κάθε φορά που ενεργοποιείται η πίσω δαγκάνα, προσδίδοντας στο scooter πραγματική αίσθηση ασφάλειας.

Το Citycom 300i CBS έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει όχι μόνο τη μέγιστη ευελιξία και ασφάλεια αλλά και περισσότερους χώρους. Εργονομικά, η ποδιά του Citycom 300iCBS προσφέρει μεγάλο χώρο για τα πόδια του αναβάτη. Η άνετη σέλα με τη χρήση κόκκινης ραφής, προσδίδει στο Citycom 300iCBS μία επιπλέον sport νότα στον ήδη σύγχρονο χαρακτήρα του μοντέλου. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι αρκετά μεγάλος για να φιλοξενήσει ένα full face κράνος και μικροπράγματα. Διαθέτει panel με ψηφιακά όργανα και δύο δυνατούς προβολείς που κάνουν τη νύχτα, μέρα. Ο περιφερειακός εξοπλισμός του είναι πλήρης, καθώς διαθέτει κεντρικό διακόπτη ασφαλείας, παροχή 12V φόρτισης κινητού και αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη με κουμπί για εύκολο άνοιγμα και ψηλή ζελατίνα στον στάνταρ εξοπλισμό.

Τώρα μπορείτε να κάνετε το νέο Citycom 300i CBS δικό σας, με σημαντική έκπτωση στη τιμή μετρητοίς 3.595€
www.tromaktiko.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου