Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Ιουνίου 23, 2012

ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ

 
 
Στις κάλπες καλούνται οι κυνηγοί την Κυριακή, με την γενική τους συνέλευση να συνέρχεται στις 10.00 και να ακολουθεί η εκλογική διαδικασία που θα διαρκέσει μέχρι και τις 19.00. Στις κάλπες θα κληθούν 2450 μέλη, αριθμός μειωμένος απο τις προηγούμενες χρονιές, μιας και οι άδειες κυνηγιού έχουν μειωθεί κατά 400 σε σχέση με πέρσι  ενώ, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια,  το ψηφοδέλτιο είναι κοινό και στελεχώνεται από 11 υποψήφιους, με χαρακτηριστική τη δυστοκία στη συμπλήρωσης του.
Όπως λέει ο νυν πρόεδρος Ν. Μπουμπάρης και εκ νέου υποψήφιος, το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαιδευτικά σεμινάρια και την σωστή διαπαιδαγώγηση των κυνηγών ενώ στις άμεσες προτεραιότητες είναι να προχωρήσει η απαγόρευση κυνηγιού σε «προστατευόμενες» περιοχές της Βόρειας Χίου.
Αναφορικά με τις προτάσεις του τοπικού συλλόγου για τις εξόδους της πέρδικας, οι Χιώτες κυνηγοί ζητούν την αύξηση των εξόδων σε 32, κάθε Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή από τις 9 Κυριακές που ίσχυαν πέρσι. Σύμφωνα με τον κ. Μπουμπάρη ο περιορισμός στις εξόδους δεν συμβάλει στην προστασία των πληθυσμών της πέρδικας. « Και εμας μας ενδιαφέρει να υπάρχει θήραμα, δεν βγαίνουμε για κυνήγι για να έχουμε κρέας» λεει χαρακτηριστικά.   
Patridatv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου