Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, Ιουνίου 01, 2012

Νέα προϊόντα εκτύπωσης και ασφάλειας HP, για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Λευτέρης Ξυκομηνός
Η εταιρεία HP παρουσίασε νέα προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα της εκτύπωσης, που περιλαμβάνουν λύσεις με ενισχυμένα εργαλεία απόδοσης, νέες μεθόδους ασφαλείας και φορητές προτάσεις.
Τα νέα προϊόντα δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, να συλλέγουν και να συνδέουν πληροφορίες, όπως επίσης και να επικοινωνούν με μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και αποτελεσματικότητα.


Τα νέα προϊόντα περιλαμβάνουν:

• Ένα νέο HP Officejet εκτυπωτή, τέσσερις νέους Laserjet εκτυπωτές και ένα Scanjet. Τα προϊόντα αυτά προσφέρουν στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις καθώς και στους εταιρικούς πελάτες έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας, υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης, καθώς και τη δυνατότητα επέκτασης του γραφείου πέρα από τη φυσική του τοποθεσία.

• Δέκα νέες και ενισχυμένες λύσεις, εφαρμογές και προϊόντα ασφάλειας για αυξημένη απόδοση, βοηθούν τις επιχειρήσεις να βελτιώνουν τη ροή εργασιών τους, καθώς και να ελέγχουν - πραγματοποιούν με ασφάλεια διαδικασίες διαχείρισης πληροφοριών.

• Τις υπηρεσίες «HP Digital Workflow Integration», που αποτελούν επέκταση των Managed Print Services της εταιρείας, οι οποίες επιτρέπουν την πρόσβαση σε πληροφορίες ενσωματώνοντας back-end συστήματα για real-time business-process optimization. Οι πελάτες μπορούν να διαχειρίζονται τις πληροφορίες από ένα και μοναδικό σημείο.

Ενισχυμένη ευελιξία με νέα προϊόντα εκτύπωσης και σάρωσης

- Ο HP Officejet 150 Mobile All-in-One είναι ο πρώτος φορητός όλα-σε-ένα εκτυπωτής στον κόσμο, ιδανικός για επαγγελματίες που χρειάζονται μια μικρή και ανθεκτική λύση εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής όταν βρίσκονται εν κινήσει. Διαθέτει ενσωματωμένο ασύρματο Bluetooth για εκτύπωση από επιλεγμένα notebooks ή / και «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, καθώς και μπαταρία λιθίου μεγάλης διάρκειας, με αρκετή ισχύ για εκτύπωση έως και 500 σελίδων, όταν είναι πλήρως φορτισμένη.

- Ο HP LaserJet Pro 400 M401 είναι ο πρώτος web-connected ασπρόμαυρος laser εκτυπωτής της εταιρείας, ενώ ο HP LaserJet Pro 400 MFP M425 είναι το πρώτο web-connected ασπρόμαυρο laser πολυμηχάνημα. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν ενισχυμένη συνδεσιμότητα που ανταποκρίνεται στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς συμπεριλαμβάνουν τις τεχνολογίες HP ePrint και HP Wireless Direct, που βοηθούν τους εργαζομένους να παραμένουν συνδεδεμένοι και παραγωγικοί με μεγαλύτερη ευκολία ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός γραφείου. Επιπλέον, η οθόνη αφής 3,5 ιντσών επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τις λειτουργίες εκτύπωσης και να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές της επιχείρησης απευθείας από τη συσκευή.Ο υψηλής ποιότητας έγχρωμος HP LaserJet Enterprise 500 color MFP M575 και ο ασπρόμαυρος HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 διαθέτουν μεγαλύτερη full-colour οθόνη 8 ιντσών, με «Quick Sets» για ροή εργασιών που απαιτεί μόνο ένα άγγιγμα. Το Quick Sets της HP προσφέρει επιλογή «αποστολής» απευθείας στην οθόνη, επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν προεπισκόπηση και επιμέλεια των εικόνων, όπως επίσης δυνατότητα μεγέθυνσης (zoom) για ακριβή αποτελέσματα. Το FutureSmart 2 firmware της HP επιτρέπει στις επιχειρήσεις να απλοποιούν τις ενημερώσεις λογισμικού και να διαχειρίζονται κεντρικά εργασίες για όλο το επιτελείο τους, με το HP Web Jetadmin. Όπως στην περίπτωση του HP LaserJet Pro 400 M401, έτσι και με τον HP LaserJet Pro 400 MFP M425, οι χρήστες, χάρη στα HP ePrint και Apple AirPrint, μπορούν πλέον να εκτυπώνουν σχεδόν από παντού, με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, που προσφέρεται από την τεχνολογία HP Auto-On/Auto-Off και η οποία θέτει αυτόματα τον εκτυπωτή εκτός λειτουργίας, όταν δεν χρησιμοποιείται.

Οι εκτυπωτές της HP έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με αυθεντικά HP αναλώσιμα, όπως ένα άψογα συγχρονισμένο σύστημα εκτύπωσης που εκτυπώνει σε κάθε τυπωμένη σελίδα, υψηλής ποιότητας κείμενα και έγγραφα με ζωντανά χρώματα. Σχεδιασμένα να προσφέρουν βέλτιστη απόδοση με το ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, τα αυθεντικά αναλώσιμα της HP είναι πολύ αξιόπιστα, καθώς μειώνουν την ανάγκη επανεκτύπωσης. Επίσης, πολλά αναλώσιμα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμο πλαστικό.Ο σαρωτής HP Scanjet Enterprise 7000 s2 διαθέτει compact, desktop σχεδίαση, τις τεχνολογίες HP Precision Feed και HP AccuPage που εξασφαλίζουν αδιάλειπτη και αποτελεσματική απόδοση, ενώ οι λειτουργίες «Scan to Sharepoint» και «Scan to Cloud» επεκτείνουν τις δυνατότητες του σαρωτή και πέρα από το γραφείο.

Διαχείριση πληροφοριών με τις λύσεις ροής εργασιών της HP

Οι νέες λύσεις φορητής εκτύπωσης περιλαμβάνουν το HP ePrint Software, το οποίο επιτρέπει την εκτύπωση από υπολογιστή σε εκτυπωτές που διαθέτουν την τεχνολογία ePrint στο σπίτι ή στο γραφείο για εργαζομένους που βρίσκονται εν κινήσει. Παράλληλα, η εφαρμογή ePrint της HP για Apple και Blackberry συσκευές βελτιώνει και αντικαθιστά τη δημοφιλή εφαρμογή HP ePrint Home & Biz.


Για απλοποιημένες ροές εργασιών, η λύση HP Capture and Route προσφέρει έναν οικονομικό τρόπο ψηφιοποίησης της πληροφορίας, ώστε οι πελάτες να μπορούν να βρίσκουν και να ανακτούν έγγραφα ακόμα πιο γρήγορα. Η λύση HP Capture and Route επιτρέπει στους χρήστες την εύκολη μετατροπή έντυπων εγγράφων σε μια ποικιλία ψηφιακών αρχείων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναζητούν εύκολα πληροφορίες, όποτε είναι απαραίτητο, με το πάτημα ενός κουμπιού. Ανάμεσα στα τελικά (κατόπιν μετατροπής) αρχεία, υποστηρίζονται: εικόνα τύπου .jpg και tiff, αρχεία Microsoft Word .doc και .docx, pdf και rtf.

Το λογισμικό HP Web Jetadmin 10.3 προσφέρει ενισχυμένη απόδοση, βελτιωμένη διαχείριση ροής εργασιών και επιπλέον υποστήριξη των συσκευών για μεγαλύτερο έλεγχο και ευκολία στη χρήση. Η εφαρμογή για τη διαχείριση του στόλου είναι διαθέσιμη χωρίς επιπλέον κόστος και χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση, διαμόρφωση, αντιμετώπιση προβλημάτων και διαχείριση πολυμηχανημάτων, εκτυπωτών και scanners συνδεδεμένων σε υπολογιστή και δίκτυο.


Λύσεις ασφαλείας HP

Η ασφάλεια των εκτυπώσεων είναι πλέον μια απλή διαδικασία με το HP Imaging and Printing Security Centre, το οποίο παρέχει πολιτικές ασφαλείας για HP εκτυπωτικούς στόλους. Επίσης, προσφέρει στις επιχειρήσεις διευρυμένη υποστήριξη των συσκευών, εκτεταμένη αναφορά σε ρίσκα που αφορούν τους εκτυπωτές και την υπηρεσία HP Instant-On Security, η οποία προστατεύει τις συσκευές μόλις προστεθούν στο δίκτυο. Η λύση είναι διαθέσιμη για αγορά μέσω των HP Managed Enterprise Solutions και HP Partner Document Solutions Specialists.

Επιπρόσθετα, οι λύσεις HP Access Control Printing διαθέτουν νέα χαρακτηριστικά, όπως λιγότερη χρήση του server για pull εκτυπώσεις (μείωση κόστους), διπλή πιστοποίηση (αύξηση επιπέδων ασφαλείας), καθώς και τη δυνατότητα εκτύπωσης μέσω email, που αυξάνει την παραγωγικότητα.

Τέλος, η απόκτηση των λύσεων HP Access Control Printing Solutions μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμη ευκολότερα, μέσω του Express ή επαγγελματικού πακέτου ή κατά μονάδα.


Τιμές και διαθεσιμότητα

• HP Scanjet Enterprise 7000 s2: τιμή 999 ευρώ, άμεση διαθεσιμότητα.

• HP Officejet 150 Mobile All-in-One: τιμή 399 ευρώ, η διάθεση αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα Ιουνίου.

- 1η Ιουνίου αναμένονται τα παρακάτω μοντέλα:

• HP LaserJet Pro 400 M401a, τιμή 259 ευρώ

• M401d, τιμή 309 ευρώ

• M401dn, τιμή 359 ευρώ

• M401dw, τιμή 409 ευρώ

• HP LaserJet Enterprise 500 MFP, τιμή 1656 ευρώ

• HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525f, τιμή 1925 ευρώ

• HP LaserJet Enterprise 500 color MFP M575dn, τιμή 2048 ευρώ

• HP LaserJet Enterprise 500 color MFP M575f, τιμή 2295 ευρώ

(οι τιμές και η διαθεσιμότητα των λύσεων και υπηρεσιών της HP ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης και την περιοχή)
WWW.ZOUGLA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου