Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Αυγούστου 28, 2012

«Βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός στον Καρυδά» δήλωσε η Μ. Αργυρούδη λίγο πριν μπει χειρουργείο

 Νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ενισχύουν τις αρχικές υποψίες των Λαγκαδούσων, ότι οι φωτιές στην περιοχή τους, οφείλονται σε εμπρηστική ενέργεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοινοτάρχης της Λαγκάδας, Μυρώπη Αργυρούδη , μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα που δέχτηκε πήγε στο αλσύλλιο του Καρυδά και βρήκε έναν εμπρηστικό μηχανισμό,
ενώ όπως η ίδια δήλωσε στο kounoupi.gr στην περιοχή Γυβάρι που και εκεί είχε ξεσπάσει φωτιά βρέθηκαν αλουμινόχαρτα κι άλλα ύποπτα αντικείμενα, τα οποία εξετάζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.
‘Ατυχή όμως στάθηκε η ίδια , αφού κατά την έρευνα μαζί με άτομα από την υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας γλίστρησε, έπεσε και έσπασε το πόδι της (κνήμη – περόνη)
Όπως μας ενημέρωσε μάλιστα επρόκειτο να μπει  στο χειρουργείο.
Να υπενθυμίσουμε ότι αλουμινόχαρτα με ύποπτο περιεχόμενο βρέθηκαν επίσης στα χωριά Καταράκτη και Παγίδα, όπου προ ημερών πήραν φωτιά. Οι κάτοικοι και εκεί ανέφεραν ότι πιθανότατα η φωτιά προήλθε από εμπρηστική ενέργεια.
Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες πάλι στη Λαγκάδα  κάτοικοι του χωριού ανέφεραν ότι άκουσαν κάποια έκρηξη στο δασάκι και μετά από λίγο είδαν φωτιά…
Τα ευρήματα όλων των προαναφερόμενων περιστατικών εξετάζουν οι αρμόδιες Αρχές, ενώ πλέον οι κάτοικοι πιστεύουν ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών στο νησί.
Αναδημοσίευση: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου