Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 01, 2012

Η ομάδα «ΟΜΙΚΡΟΝ» ευχαριστεί και επισημαίνει: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα»


 Από την εθελοντική ομάδα "ΟΜΙΚΡΟΝ"
Προσπαθώντας να ανασυνταχθούμε μετά τη μεγάλη καταστροφή που έπληξε το νησί μας, για να δούμε αισιόδοξα και δημιουργικά  την επόμενη μέρα, θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε και δημόσια, επιχειρήσεις, φορείς και φυσικά πρόσωπα, που μας βοήθησαν στο δύσκολο έργο εκείνων των ημερών.

 Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις «Κοράκης – Μαρίνος» – Γλυκά Κουταλιού, «Μονογιούδης Στέφανος» – Ποτοποιία, «Στουπάκης» -  Ποτοποιία, «Αφες Κακίτση» – Ποτοποιία, «Τέττερη Αφοι»  – Ποτοποιία, «Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου»«Άνεμος, Μπενέτος – Γαλάτουλας» – προϊόντα μαστίχας, «Παπαλεωνίδας Ν. Σταμάτης» – Εμπόριο, για τα τοπικά προϊόντα που μας διέθεσαν για να τα προσφέρουμε με τη σειρά μας, σαν ένα ελάχιστο ευχαριστώ στους εκτός Χίου προερχόμενους συναδέλφους μας εθελοντές.
 Ευχαριστούμε επίσης το «Γλυκοπωλείο Άννα» στον Αγ. Ισίδωρο Πυτιούς για την προσφορά καφέδων και αναψυκτικών, το «Πρατήριο Καυσίμων Μπουρνιά» για τη διάθεση χώρου, τη συντήρηση και τον καθαρισμό των οχημάτων μας, το συνεργείο αυτοκινήτων του «Μιχάλη Μουσουρούλη» για τη δωρεάν συντήρηση ενός οχήματός μας, τον «Φιλοπρόοδο Όμιλο Αυγωνύμων» και το εστιατόριο «Αστέρι» στα Αυγώνυμα για την προσφορά νερού και φαγητού, το «Επιμελητήριο Χίου» για τη συγκέντρωση και διάθεση νερού και τροφίμων, το«Sconto Center» για την παραχώρηση των καθισμάτων για τη συγκέντρωση των εθελοντών, το «ΝΟΧ» και την «ΠΕΚΕΒ» για την εν λευκώ διάθεση των λεωφορείων τους για τη μεταφορά των εθελοντών καθώς και τους οδηγούς τους Μάρκο Φωκά και Ζαννή Αθηναίο.
 Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την αθρόα προσφορά δεκάδων συμπολιτών μας οι οποίοι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε φρόντισαν να μη μας λείψει τίποτα όλες αυτές τις μέρες. Η προσφορά τους σε φαγητό, νερό αλλά και σε μεταφορικά μέσα ήταν πρωτόγνωρη και συγκινητική.
Θα ήταν παράλειψή μας να μην εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας στους «συμπολεμιστές» μας, τους συναδέλφους μας εθελοντές από τη Σάμο, την Ικαρία και τη Μυτιλήνη αλλά και στους δεκάδες ανώνυμους εθελοντές συμπολίτες μας που συντάχθηκαν με την ομάδα μας και επιχείρησαν μαζί μας.
Ευχόμαστε, και θα παλέψουμε γι’ αυτό, η Χίος μας να μη ζήσει στο μέλλον παρόμοια καταστροφή.
Κι επειδή τα δύσκολα τώρα αρχίζουν δηλώνουμε παρόντες και θέτουμε τις δυνάμεις μας στη διάθεση του νησιού μας και των συμπολιτών μας.
Αναδημοσίευη: kounoupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου