Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη, Οκτωβρίου 02, 2012

Ίδρυση Γραφείου ΠΕ.ΧΩ.ΣΧΕ. στη Χίο

 
 Στη σύσταση τριών αποκεντρωμένων Γραφείων Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού σε Λήμνο, Χίο και Σάμο, προέβη η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου, με απόφαση της που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Η απόφαση αυτή έρχεται να καλύψει ουσιαστικές ανάγκες των Περιφερειακών Ενοτήτων Λήμνου, Χίου και Σάμου και αποτελεί ένα περαιτέρω βήμα αποκέντρωσης των υπηρεσιών της Α.Δ.Α., τόνισε η κα Καλογήρου σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στην ΑΛΗΘΕΙΑ.
Όσον αφορά τη στελέχωση των γραφείων σημείωσε ότι αυτή θα γίνει είτε μέσω μετακινήσεων υπαλλήλων της Α.Δ.Α, είτε μέσω μετατάξεων, προσδοκώντας ότι θα υπάρξει η ανάλογη ανταπόκριση και για εκείνο της Χίου που θα καλύπτει όλο το Νομό. Προς το παρόν το μόνο γραφείο που έχει στελεχωθεί είναι εκείνο της Λήμνου.
Στα συγκεκριμένα γραφεία θα μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες, καθώς αυτά θα είναι αρμόδια για την προετοιμασία φακέλων, τη διενέργεια αυτοψιών και την εν γένει επεξεργασία θεμάτων Περιβαλλοντικού, Χωρικού και Πολεοδομικού Σχεδιασμού, όπως και για την υποβολή ολοκληρωμένων προτάσεων ή εισηγήσεων προς τους Προϊσταμένους των αρμόδιων Τμημάτων της Α.Δ.Α. Η υπογραφή Διοικητικών Πράξεων, θα γίνεται από τη Γ.Γ. της Α.Δ.Α, το Γενικό Διευθυντή Χωροταξικής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Α.Δ.Α ή τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Βορείου Αιγαίου.
alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου