Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, Δεκεμβρίου 22, 2012

Xerox: Νέες πολυλειτουργικές συσκευές, με έμφαση στην αύξηση της παραγωγικότητας και ευκολίας χρήσης


Λευτέρης Ξυκομηνός
Τα βασικά ερωτήματα στα οποία πρέπει να απαντήσουν οι μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις που σκέφτονται να προχωρήσουν σε επενδύσεις IT, είναι τρία: α) πώς θα χρησιμοποιείται η τεχνολογία, β) πώς θα βελτιώσει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και γ) πώς θα τους δώσει τη δυνατότητα ανάπτυξης. Σύμφωνα με τη Xerox, συχνά αυτά τα ερωτήματα παραγνωρίζονται, όταν όμως λαμβάνονται υπ' όψιν μπορούν να δώσουν στις μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις (ΜμΕ) τη βεβαιότητα ότι παίρνουν τη σωστή απόφαση.


Προϊόντα όπως ο νέος έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 6605, βοηθούν τις ΜμΕ να αξιοποιήσουν στο έπακρο την επένδυσή τους σε τεχνολογία, με χαρακτηριστικά που τους δίνουν τη δυνατότητα εύκολα να παραγάγουν, να μοιραστούν και να προστατεύσουν τα έγγραφα που δίνουν δύναμη στην επιχείρηση.Οι ΜμΕ που προσβλέπουν στο να απλοποιήσουν τις καθημερινές τους εργασίες, μπορούν να το επιτύχουν χάρη στο WorkCentre 6605, που τους δίνει για παράδειγμα τη δυνατότητα να στέλνουν με fax αναφορές εξόδων και να σαρώσουν φόρμες του HR. Το εν λόγω πολυλειτουργικό μηχάνημα μπορεί επίσης να παράγει έγχρωμα υλικά πωλήσεων, όπως φυλλάδια, flyers και παρουσιάσεις, υποστηρίζοντας έτσι την προσπάθεια για προσέγγιση νέων πελατών. Σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε μέσα σε ένα γραφείο, ο μικρός όγκος της συσκευής είναι ένα πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις με περιορισμούς χώρου.

Μεταξύ των επιπλέον πλεονεκτημάτων του WorkCentre 6605 για τις ΜμΕ περιλαμβάνονται και τα παρακάτω:• Απλουστευμένη πληροφόρηση: Τα σαρωμένα αρχεία μπορούν να «μοιράζονται» αυτόματα μέσω email ή δικτύου (network folder) ή να αποθηκεύονται απευθείας σε συσκευή μνήμης USB για πραγματική φορητότητα.

• Προστασία εγγράφων: Η λειτουργία Secure Print ζητά τον προσωπικό αριθμό ταυτοποίησης των χρηστών προκειμένου να «απελευθερώσει» τα έγγραφα. Επιπλέον, η ταυτοποίηση μέσω ενός αριθμού PIN που εισάγεται στην μπροστινή οθόνη της συσκευής προστατεύει την πρόσβαση στα χαρακτηριστικά της.

• Ασύρματο και εύκολο στη χρήση: Ένας προαιρετικός wireless adapter κάνει εύκολη την πρόσβαση από οπουδήποτε μέσα στο γραφείο, ενώ η μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής επιτρέπει την απλή πλοήγηση. Οι χρήστες μπορούν να δουν τα πάντα, από τα αρχεία που περιμένουν να εκτυπωθούν μέχρι τα επίπεδα του toner.

• Ταχύτητα και αποδοτικότητα: Ένας δίσκος χαρτιού με χωρητικότητα 550 φύλλων και δυνατότητα εκτύπωσης ως και 35 σελίδες το λεπτό σημαίνει ότι οι ΜμΕ μπορούν πλέον να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στις εκτυπώσεις και περισσότερο στο κύριο αντικείμενο δραστηριότητάς τους.

• Ένας διπλός αυτόματος feeder 50 φύλλων δίνει τη δυνατότητα για εύκολη αντιγραφή και σάρωση διπλής όψης.Η ενσωματωμένη τεχνολογία χρώματος του WorkCentre 6605, που περιλαμβάνει Pantone Colour και True Adobe PostScript 3, μπορεί να ενισχύσει τις προωθητικές προσπάθειες μιας επιχείρησης, μέσα από υλικά marketing με επαγγελματική εμφάνιση. Ακόμη, με το oil-free EA Toner της Xerox και το χαρακτηριστικό Photo Mode, οι φωτογραφίες και τα γραφικά ξεχωρίζουν χάρη στα πλουσιότερα, ζωντανότερα χρώματά τους, ακόμη και αν εκτυπωθούν σε κοινό ή ανακυκλωμένο χαρτί.

Ο έγχρωμος εκτυπωτής Xerox Phaser 6600, που έχει την ίδια μηχανή εκτύπωσης, τα ίδια αξεσουάρ και τα ίδια αναλώσιμα με το WorkCentre 6605, είναι επίσης διαθέσιμος.

Νέοι ασπρόμαυροι εκτυπωτές από την Xerox δίνουν δύναμη στα μικρά γραφείαΤα πολυλειτουργικά μηχανήματα WorkCentre 3315/3325 και ο εκτυπωτής Phaser 3320 της Xerox μπορούν να παραγάγουν ως και 31 και 35 σελίδες το λεπτό αντίστοιχα, ενώ ο χρόνος εκτύπωσης για την πρώτη σελίδα ανέρχεται στα 6,5 δευτερόλεπτα. Για εκτυπωτικές εργασίες με μεγαλύτερο όγκο, ένας προαιρετικός δεύτερος δίσκος χαρτιού επιτρέπει στους χρήστες να «φορτώσουν» μεμιάς 520 επιπλέον φύλλα χαρτιού, για χωρίς διακοπές εκτύπωση για περισσότερη ώρα. Η ποιότητα εικόνας στα 1200 x 1200 dpi δίνει στα υλικά πωλήσεων, τα memo και τα τιμολόγια επαγγελματική όψη και αίσθηση.Τα WorkCentre 3325 και Phaser 3320 είναι διαθέσιμα με δυνατότητα εσωτερικής σύνδεσης με Wi-Fi, επιτρέποντας έτσι στα γραφεία να τοποθετήσουν τις συσκευές οπουδήποτε και να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και τη ροή εργασίας.

Μεταξύ των standard χαρακτηριστικών των συσκευών είναι και η εκτύπωση διπλής όψης, που μειώνει σημαντικά τη χρήση χαρτιού. Μια επιχείρηση μπορεί επίσης να ελαττώσει τα έξοδά της με τα διαθέσιμες κασέτες μεγάλης χωρητικότητας, που απαιτούν λιγότερο συχνή αντικατάσταση, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήμα.Παράλληλα, στις νέες συσκευές περιλαμβάνονται και τα εξής:

• Χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το Secure Print, κρατούν τα εμπιστευτικά έγγραφα μακριά από άλλους πλην των παραληπτών τους χρήστες.

• Χαρακτηριστικά έγχρωμης σάρωσης των πολυλειτουργικών μηχανημάτων, που περιλαμβάνουν την απευθείας σάρωση σε email, τη δικτυακή σάρωση και τη σάρωση σε συσκευές USB.

• Έγχρωμη αποστολή και λήψη fax και γρήγορος σχηματισμός αριθμού.

• Εύκολος χειρισμός της συσκευής από μακριά από computer browser με το σύστημα Xerox CentreWare IS.

Νέος Α3 εκτυπωτής με μικρό μέγεθος προσφέρει ταχύτητα και ποιότητα εικόναςΟι μικρές επιχειρήσεις μπορούν ακόμη να επωφεληθούν από το νέο Α3 έγχρωμο εκτυπωτή Phaser 7100 της Xerox, με ταχύτητα εκτύπωσης ως και 30 σελίδων το λεπτό και ανάλυση στα 1200 x 1200 dpi. Ο εκτυπωτής παρέχει το σωστό μείγμα ταχύτητας και ποιότητας εικόνας, ώστε να ανταποκρίνεται στις γενικές εκτυπωτικές ανάγκες ενός γραφείου, καθώς και σε αυτές για εφαρμογές που απαιτούν λεπτές γραμμές και γραμματοσειρές με μικρό μέγεθος.

Ο Phaser 7100 είναι μικρός σε όγκο και είναι εύκολο να ταιριάξει στο χώρο μιας ομάδας εργασίας. Η συσκευή εκτυπώνει σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, μεταξύ των οποίων οι διαστάσεις για banner 210 mm x 900 mm και 297 mm x 1200 mm, ενώ, για την περίπτωση που οι χρήστες θέλουν να παραγάγουν εκτυπωτικές εργασίες με μεγάλο όγκο, η χωρητικότητα χαρτιού μπορεί να αυξηθεί μέχρι και τα 2.050 φύλλα.
www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου